PROJECTEN

Waterrijk - Cluster 4b

Terug

 

Informatie

Foto

Plattegrond

Informatie Terug naar boven

Waterrijk

Waterrijk is de naam van het laatste woongebied van de Vinex Meerhoven: de nieuwe wijk ten westen van Eindhoven die uiteindelijk 12.000 bewoners zal tellen. Waterrijk grenst aan de nieuwe wijken van Veldhoven, aan het Parkforum en aan Meerland, waar het nieuwe centrum Meerrijk wordt gebouwd met woningen, winkels, scholen, horeca en sport- en ontspanningsmogelijkheden. In Waterrijk verrijzen de komende jaren zo’n 1.400 woningen, waaronder deze uniek gelegen 24 Slimmer Kopen woningen. 

 

Cluster 4b

De stedelijke en landschappelijke kamers van Waterrijk zijn allemaal uniek. Omringd door waterpartijen en boomgaarden, in het bestaande groene landschap. Cluster 4b biedt 24 woningen verdeeld over twee verschillende woningtypes: een patiowoning en een twee- of driekapper. Beide woningtypes bieden een fraaie optionele uitbreiding in de vorm van een extra verdieping.  

Dit cluster heeft een moderne, maar toch natuurlijke architectuur, zodat het perfect aansluit op de groene omgeving. Parkeren kunt u aan de achterzijde, waardoor de voorzijde een oase van rust biedt. Dit cluster is daardoor zeer kindvriendelijk.

 

Slimmer Kopen

Alle 24 woningen van Cluster 4b worden verkocht volgens het Slimmer Kopen principe. Slimmer Kopen® is een woonproduct van Trudo. Woningen met het Slimmer Kopen® label worden met een fikse korting op de marktwaarde verkocht. Die korting is afhankelijk van het type woning en kan oplopen tot maar liefst 25%!

 

Meer informatie en inschrijven op www.slimmerkopen.nl/ en www.trudovbt.nl.

 

 

Project informatie

Ligging:                            Groene, waterrijke omgeving
Woningtype: 24 Slimmer Kopen woningen 
Start verkoop: 3e kwartaal 2008
Prijzen v.o.n.:                      max. € 186.000 (inclusief Slimmer Kopen korting)

 

Betrokken partijen

Opdrachtgever:

Trudo

Gedelegeerd ontwikkelaar: SDK Vastgoed
Uitvoering:

Aannemersbedrijf Van de Ven

Architect:

U Architects

Makelaars: Trudo vb&t, 040-2696989
   
BRONNEN
NIEUWS
STUUR DOOR

 

Kent u iemand voor wie dit

project interessant is? Laat het

hem of haar weten.