’t Hof

Eindhoven

In ’t Hof, onderdeel van Bosrijk in het Eindhovense Meerhoven, lijken de 26 cirkelwoningen samen een modern slot te vormen. Op de beschutte maar levendige binnenplaats groeien kinderen in alle rust en veiligheid op. Achter de woning geniet je van privacy, groen en rust.

Doordat er slechts één weg naar ’t Hof leidt, is er in de directe omgeving geen sprake van doorgaand verkeer. Vanaf de weg vormen de parkwoningen één geheel, met een indrukwekkende ronde vorm. De voorgevel bestaat uit een kwart van een cirkel, waardoor elke woning een stap naar binnen lijkt te zetten. Zo komen bewoners ook letterlijk tot elkaar in dit sprookjesachtige ontworpen gebouw. In de binnentuin waan je je in een andere wereld. Door de totaal eigen vorm en karakter is ’t Hof een uniek project binnen Bosrijk.
In het rustige Bosrijk woon je omgeven door parkachtige begroeiing en bosstroken. Rustig en ontspannen. Maar ook met winkels ‘om de hoek’ en het Eindhovense stadshart snel en gemakkelijk te bereiken via een hoogwaardige openbaarvervoersverbinding.

Het rustige Bosrijk, in het Eindhovense Meerhoven, wordt omgeven door parkachtige begroeiing en bosstroken. Hier woon je rustig en ontspannen. Maar ook met winkels ‘om de hoek’ en het stadshart snel en gemakkelijk te bereiken via een hoogwaardige openbaarvervoersverbinding.

Projectdetails

Gebied
Meerhoven
Status
Gerealiseerd
Typologie
Wonen
Eenheden
26
Opdrachtgever
VOF Bosrijk, een samenwerking tussen SDK Vastgoed en AM Wonen
Ontwikkelaar
AM Wonen (gedelegeerd)
Architect
Stefan Ritzen