BOLD

Eindhoven

BOLD staat voor durven, uitdagingen aangaan, kansen grijpen en voorop durven lopen. Ondernemers jagen in dit transparante, open kantoorgebouw in alle vrijheid hun dromen na.

BOLD wordt gerealiseerd op de kop van het bruisende Strijp-S: de plek waar Eindhovense creativiteit en ambitie samenkomen. Het rauwe en industriële randje van Strijp-S wordt gecombineerd met hoogwaardige architectuur, waarin transparantie en openheid key zijn. De verdiepingsvloeren zijn vrij indeelbaar, waarmee huurders alle gelegenheid krijgen om hun ideale werkplek te creëren. Voor BOLD komen ongeveer 172 parkeerplaatsen beschikbaar in de naastgelegen parkeergarage. Reeds 65% van de ruimte is verhuurd aan BDO.
BOLD ligt op een steenworp afstand van het stadscentrum. En door de directe ligging aan de ringweg ben je ook binnen vijf autominuten op de snelweg. Met een tweetal bushaltes en een eigen treinstation is BOLD ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Daarnaast kun je via Mobility-S gebruikmaken van deelauto’s, -scooters en -fietsen.

BOLD wordt naar verwachting opgeleverd in het eerste kwartaal van 2022.

Projectdetails

Gebied
Strijp-S
Status
In ontwikkeling
Planning voltooiing
2022
Oppervlakte
10.800 m² (BVO) en 9.764 m² (VVO)
Typologie
Kantoor
Eenheden
per verdieping te huur
Opdrachtgever
Spoorzone BV
Ontwikkelaar
SDK vastgoed (gedelegeerd ontwikkelaar)
Architect
Kraaijvanger Architects
Stedenbouwkundige
West8

Meer weten over dit project?

Meer projecten op Strijp-S
BLOK 59
BLOK 61
BLOK 63
Sixty5
LUX
Donna
DONNA
NEXT
NEXT
Niko