DONNA

Eindhoven

Als een van de meest bijzondere gebouwen op Strijp-S, gelegen naast het Klokgebouw en qua architectuur teruggrijpend naar de oude Philipsfabrieken, biedt DONNA een ongekend divers programma. Het gebouw creëert ongekende kansen en biedt alle ruimte om te ontmoeten, wonen en werken. Multifunctioneel en dynamisch, dankzij het Strijp-S roltrapmodel. Hierdoor zet je eenvoudig de volgende stap in je woon- of werk carrière in het bruisende Strijp-S.

Door zijn grote glasopeningen biedt het veel zicht op wat zich in het gebouw afspeelt en biedt het optimale ruimte om te experimenteren. Een gebouw waar gewerkt en gewoond wordt, waardoor er 24/7u licht brandt.

Boven de publieksgerichte plint en de zes vrij indeelbare kantoorverdiepingen komen vier verdiepingen met in totaal 26 werklofts en 34 woonlofts. Zo’n 55% van de werklofts is aangekocht door bedrijven die een groei op Strijp-S doorgemaakt hebben en nu de stap zetten om een eigen werkloft aan te kopen. De woonlofts bieden ook de mogelijkheid een stap in de woon carrière te maken. Deze variëren tussen de ca. 67 en 120 m2 GO en hebben allen een ruime buitenruimte over de volle breedte van de woonlofts.

De verhuur van de kantoorruimte is eind 2022 opgestart. Deze ruimten zijn vrij indeelbaar en gesitueerd rondom grote vides in het midden van het gebouw. In dit gebouw zal, net als in het Videolab en Microlab, een mooie community opgebouwd worden. Ontmoeten in het gebouw staat centraal! De grote glasopeningen en de grote buitenruimte op de eerste verdieping nodigen tevens uit om de verbinding te maken met zijn omgeving.

Projectdetails

Gebied
Strijp-S
Status
Gerealiseerd
Planning voltooiing
Q1-2023
Oppervlakte
ca. 20.000 m2 BVO
Typologie
Wonen, Kantoor
Eenheden
12.500 m2 VVO kantoor (te huur), 34 woonlofts (verkocht) en 26 werklofts (verkocht)
Opdrachtgever
Strijp-S Ontwikkeling B.V.
Ontwikkelaar
SDK Vastgoed B.V.
Architect
de Bever Architecten
Stedenbouwkundige
West8

Meer weten over dit project?

Meer projecten op Strijp-S
BLOK 59
BLOK 61
BLOK 63
Sixty5
LUX
BOLD
NEXT
Lighthouse