DONNA

Eindhoven

Als één van de meest bijzondere gebouwen op Strijp-S, gelegen naast het Klokgebouw en qua architectuur teruggrijpend naar de oude Philipsfabrieken, biedt DONNA een ongekend divers programma. Waarmee ongekende kansen en alle ruimte wordt gecreëerd om te ontmoeten, wonen én werken. Multifunctioneel en dynamisch, dankzij het Strijp-S-roltrapmodel.

De grote glasopeningen zorgen voor veel transparantie, waardoor het daglicht diep doordringt in de kantoorruimten. Door de grote overspanningen zijn de zes kantoorverdiepingen vrij indeelbaar. Boven de publieksgerichte plint en deze zes kantoorverdiepingen komen vier verdiepingen met werk- en woonlofts. Alles erop gericht om te experimenteren en ontmoeten: grote vides in het midden van de kantoorverdieping, met daar omheen vrij indeelbare casco kantoorruimten. Terwijl je vanaf de gezamenlijke buitenruimte op de zevende verdieping in alle vrijheid uitkijkt over het Ketelhuisplein, vanaf 26,5 meter hoogte. Eigenaars van de 34 woonlofts – variërend tussen circa 67 en 120 m2 en beschikkend over een ruime buitenruimte over de volle breedte – mixen in DONNA naadloos met gebruikers van de 26 werklofts (tussen circa 68 en 110 m2).

Door het roltrapmodel zet je in DONNA eenvoudig de volgende stap in je woon-/werkcarrière op Strijp-S. Zowel bestaande als nieuwe bedrijven kunnen via het roltrapmodel werkruimten huren: van start-ups tot high-end-bedrijven, en alles daartussen.

Projectdetails

Gebied
Strijp-S
Status
In ontwikkeling
Planning voltooiing
Q1-2023
Oppervlakte
ca. 20.000 m2 BVO
Typologie
Gemengd
Eenheden
12.500 m2 VVO kantoor, 34 woonlofts en 26 werklofts
Opdrachtgever
Strijp-S Ontwikkeling BV
Ontwikkelaar
SDK Vastgoed
Architect
de Bever Architecten
Stedenbouwkundige
West8

Meer weten over dit project?

Meer projecten op Strijp-S
BLOK 59
BLOK 61
BLOK 63
Sixty5
LUX
BOLD