Beukengaard

Eindhoven

In de twaalf vrijstaande herenhuizen in de Beukengaard, onderdeel van het groene Bosrijk, vloeit binnen en buiten geruisloos in elkaar over. Wonen in een tuin zonder einde, waarbij je eigen tuin en terras toch de gewenste privacy bieden.

In dit unieke woonconcept is gekozen voor een spannende, hoogwaardige architectuur. Met een eigen besloten gaard in een fraaie groene setting. In de tuin op het westen geniet je van heerlijke zonsondergangen. Het ruim opgezette terras biedt prachtig uitzicht op het omliggende groen. De ruim zeven meter brede woningen kenmerken zich door ruime vertrekken en fraaie glaspartijen, die voor een optimale natuurlijke lichtinval zorgen. Met een inhoud van ongeveer 720 m3 en ongeveer 200 m2 woonoppervlakte zijn de geschakelde herenhuizen erg ruim.
Het rustige Bosrijk, in het Eindhovense Meerhoven, wordt omgeven door parkachtige begroeiing en bosstroken. Hier woon je rustig en ontspannen. Maar ook met winkels ‘om de hoek’ en het stadshart snel en gemakkelijk te bereiken via een hoogwaardige openbaarvervoersverbinding.

Projectdetails

Gebied
Meerhoven
Status
Gerealiseerd
Typologie
Wonen
Eenheden
12
Opdrachtgever
VOF Bosrijk, een samenwerking tussen SDK Vastgoed en AM Wonen
Ontwikkelaar
SDK Vastgoed B.V. (gedelegeerd)
Architect
Architecten aan de Maas