VOLT

Eindhoven

De nieuwe en unieke hoogwaardige, kwalitatieve en high-tech werkomgeving gelegen in de Brainportregio in Eindhoven. Gelegen op een bijzondere zichtlocatie met uitstekende bereikbaarheid naar de A2 en de A67. Op steenworp afstand van de High-Tech maakindustrie, centraal gelegen tussen ASML, de High Tech Campus en de Brainport Industrie Campus (BIC). De iconische en hoogwaardige architectuur versterken de speerpunten van de stad Eindhoven ‘Techniek, Design en Kennis’.

Op het gebied van duurzaamheid scoort het gebouw een 8 als gemiddelde GPR-score. All-electric, met warmtepompen die deels worden aangedreven met zelf opgewekte zonne-energie. Warmte en koeling zijn individueel te regelen via een klimaatplafond. Het landschappelijk plan draagt bij aan een klimaat-adaptieve stad en een verbeterd stedelijk klimaat.

Met open en vrij in te delen kantoorvloeren biedt VOLT maximale flexibiliteit en werkruimtes op maat. De vier kantoorverdiepingen zijn dan ook geschikt voor uiteenlopende werkconcepten: van traditionele kantoorkamers tot een conceptuele kantoortuin en het Nieuwe Werken.

Projectdetails

Gebied
Gestel
Status
In ontwikkeling
Oppervlakte
4.097 m² (BVO)
Typologie
Kantoor
Eenheden
3.709 m² vvo verspreid over 5 verdiepingen
Opdrachtgever
SDK Vastgoed B.V.
Ontwikkelaar
SDK Vastgoed B.V.
Architect
Barcode Architect