DE OFFICE

DE OFFICE

optimaal flexibel in te delen met kamers, vrije plaatsing van meubels en combiconcepten

DE OFFICE

door transparante gevel komt daglicht diep het gebouw binnen

DE OFFICE

DE OFFICE

begane grond en zes verdiepingen, verbonden door mooie vides en trappartijen

DE OFFICE

circa 5.000 m2 kantoorruimte, fietsenstalling/opslagruimte en ondergrondse parkeergelegenheid voor 100 auto's

DE OFFICE

DE OFFICE

direct aan het Centraal Station, op loopafstand van de binnenstad van ’s-Hertogenbosch

DE OFFICE

fraai ontwerp van de bekende Amsterdamse Architecten Cie.

PROJECTEN

Informatie Terug naar boven

De Office is onderdeel van het Paleiskwartier in 's-Hertogenbosch en ligt aan de westzijde van het Centraal Station. Aan de oostzijde van het Centraal Station is het historisch centrum. Met recht is het Paleiskwartier een A-locatie. Het is strategisch gelegen, goed bereikbaar met openbaar vervoer, de fiets en met de auto. Het centrum van 's-Hertogenbosch is het hart van de regio. Daarom is er geen betere vestigingsplek te bedenken dan het Paleiskwartier. Voor bezoekers en passanten makkelijk herkenbaar. Voor medewerkers fantastisch gelegen in het centrum waar alle voorzieningen, zoals horeca, parkeren en winkels, aanwezig zijn. De Office biedt dé unieke zichtlocatie waar medewerkers hun drukke werkzame leven kunnen combineren met het aangename.

 

De Office is een fraai ontwerp van het bekende Amsterdamse de Architecten Cie met voormalig Rijksbouwmeester Frits van Dongen als frontman. De Office bestaat uit circa 5.000 m2 kantoorruimte, een fietsenstalling/opslagruimte, alsmede een ondergrondse parkeergelegenheid voor 100 auto's. Het kantorengedeelte van De Office is verdeeld over de begane grond en zes verdiepingen die door mooie vides en trappartijen met elkaar in verbinding zijn gebracht.

 

De Office heeft een eigen ondergrondse parkeergarage met maar liefst 100 parkeerplaatsen. Daarnaast is er een centraal gelegen publieke parkeergarage met 1.070 plaatsen en op straat nog eens 250. Kortom: parkeergelegenheid genoeg!

 

Door de diepte van het gebouw is het optimaal flexibel in te delen met kamers, vrije plaatsing van meubels en ook combiconcepten. De kantoorvloer is in te delen op een raster van 180 cm, waardoor alle standaard kantoorconcepten en meubilair mogelijk zijn. Door de transparante gevel komt daglicht diep het gebouw binnen. 

 

Projectinformatie

Ligging: stedelijke omgeving
Woningtypologieën: kantoor

 

Betrokken partijen

Ontwikkelaar/opdrachtgever: BV Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier
Gedelegeerd ontwikkelaar: SDK Vastgoed BV
Architect: de Architecten Cie.
Uitvoering: de Bonth van Hulten/Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV
Stedenbouwkundige: BDP.Khandekar

 

lees meer