13 juli 2018

Start bouw Villa de Wit

De bouw van het laatste appartementencomplex in De Groene Loper “Villa de Wit” gaat van start! 19 luxe woningen in de prijsklasse van 345.000 euro tot 680.000 euro worden hier gerealiseerd. Een enkele woning is nog vrij.

Op een van de mooiste locaties van Helmond, De Groene Loper, komt Villa de Wit. Een hoogwaardig appartementengebouw gelegen aan de Zoete Kers, bestaande uit negentien woningen.

De woningen verschillen van klein (tussen de 100 en 130 m2) tot grote woningen (160 m2 en groter). Villa de Wit zal in de voor Berlaer kenmerkende Engelse landhuisstijl ontworpen worden. Differentiatie in plattegronden, ruime en fraaie buitenruimtes en wonen in het groen zijn belangrijke uitgangspunten in het ontwerp. Genieten op een royaal dakterras of de privacy en intimiteit opzoeken van de ruim opgezette binnenruimten: Villa de Wit biedt tal van mogelijkheden.

De Groene Loper en haar deelplannen zijn een ontwikkeling van SDK Vastgoed bv (werkmaatschappij van VolkerWessels) De bouw van Villa de Wit wordt uitgevoerd door aannemer Stam + De Koning Bouw bv.