GROENE LOPER - BERLAER

GROENE LOPER - BERLAER

Uw eigen droomhuis bouwen!

GROENE LOPER - BERLAER

VILLA DE WIT

hoogwaardig appartementengebouw gelegen aan de Zoete Kers

VILLA DE WIT

ontworpen met een knipoog naar het verleden

GROENE LOPER - BERLAER

GROENE LOPER - BERLAER

Uw eigen droomhuis bouwen!

GROENE LOPER - BERLAER

GROENE LOPER - BERLAER

Uw eigen droomhuis bouwen!

PROJECTEN

Groene Loper - Berlaer - Villa de Wit

Terug

 

Informatie

Foto's

Teaser Villa de Wit

Plattegrond

Informatie Terug naar boven

01-06-2017

 

Wonen in De Groene Loper
Wonen met de karakteristieke Aarle-Rixtelseweg als oprijlaan? U kunt het slechter treffen. Via de met hoge bomen omzoomde laan De Zoete Kers passeert u de golfbaan en de eerste indrukwekkende villa's die Berlaer rijk is. Niet zo gek dat dit woongebied in Helmond ook wel bekend staat als De Groene Loper. Berlaer ligt in de Warande, een voormalig natuurgebied in het westen van Helmond dat tegenwoordig een openbaar wandel- en recreatiepark is. De uitgelezen omgeving om helemaal tot rust te komen midden in het groen.

 

U kunt een balletje slaan bij Golfclub Overbrug en lopend of fietsend bereikt u eenvoudig het gastvrije, vernieuwde centrum van Helmond, dat slechts 1,5 kilometer van Berlaer ligt. Hier kunt u naartoe gaan voor een culturele activiteit zoals een voorstelling in theater Het Speelhuis of voor een goede film in de bioscoop. Of u kiest voor de culturele hotspot van de Peelregio: De Cacaofabriek, met eigen filmzalen en een poppodium. Geniet van een heerlijke lunch of diner in een van de vele restaurants! Winkelen doet u op de luxe Steenweg of op de beste zaterdagmarkt van Nederland. Helmond is verrassend gevarieerd. Graag een keer een uitstapje maken met het openbaar vervoer? De bus stopt zo goed als voor de deur (Verliefd Laantje) en brengt u naar een van de vier NS Stations die Helmond rijk is. Ook op het gebied van onderwijs en zorg staat Helmond op de kaart. Het Elkerliek Ziekenhuis ligt om de hoek!

 

Villa de Wit
Villa De Wit is vernoemd naar de gerenommeerde en bekende textielbaron Piet de Wit. In zijn tijd gaf de heer De Wit opdracht voor het creëren van een geweldige plek, genaamd Peapark. De plek correspondeerde met een paleisachtige villa. Deze paleisachtige villa, omgeven door het groen met verschillende vijvers en fonteinen verspreid over het landgoed, lag aan de Aarle-Rixtelseweg en had meer dan 27 vertrekken met een grote diversiteit. Vandaag de dag is de rijke historie van dit landgoed nog zichtbaar met resten in de ‘Warande’.

 

Villa De Wit, ontworpen met een knipoog naar het verleden, is een hoogwaardig appartementengebouw gelegen aan de Zoete Kers. De differentiatie in plattegronden is ontworpen van binnen naar buiten. Villa De Wit sluit hierdoor naadloos aan op de reeds gebouwde villa’s in de omgeving. De ruime, fraaie buitenruimtes, omgeven door karakteristieke eiken bomen, maken Villa De Wit tot een geweldige plek waar u uw kleinkinderen op kunt zien groeien en volop kunt genieten!

 

De start verkoop van Villa de Wit is op 16 december 2017.

  

Projectinformatie

Ligging:

landelijke omgeving nabij golfbaan

Woningtype: appartementen en penthouses
Start verkoop: 16 december 2017
Prijzen v.o.n.: nader te bepalen

 

Betrokken partijen

Ontwikkelaar:

SDK Vastgoed

Architect: Leeflang Architectuur
Uitvoering: nader te bepalen
Makelaars: Broeckx-Praasterink: 0492-549055
vb&t Helmond: 088-5454645

 

lees meer

Teaser Villa de Wit Terug naar boven