BOSRIJK 'T VELD

BOSRIJK

Puien over de volle breedte, lichtkoepel en vide zorgen voor riante lichtinval. Zo voelt het alsof binnen buiten is.

BOSRIJK ’T VELD

BOSRIJK

De woningen zijn half verzonken in het veld, waardoor de architectuur fraai aansluit bij het landschap.

PROJECTEN

Bosrijk fase 2a: 't Veld

Terug

 

Informatie

Foto's

Plattegrond

Informatie Terug naar boven

Wonen in een landschapspark waar woningen te gast zijn in het groen, dat is Groenplaats Bosrijk. In dit uitdagende woonconcept heeft de omgeving een hoofdrol gekregen. Architectuur staat in dienst van de natuur. Privacy en beschutting lopen geruisloos over in openbare ruimte. In Groenplaats Bosrijk worden in totaal circa 430 woningen gerealiseerd in acht verschillende fasen. Bosrijk  is onderdeel van de Vinexlocatie Meerhoven. Bosrijk wordt ontwikkeld in samenwerking met de gemeente Eindhoven. 


Bosrijk fase 2, Foerage, is verdeeld in drie clusters die samen een eenheid vormen. De 33 Slimmer Kopen-woningen in 't Veld zijn half verzonken in het veld, waardoor de architectuur fraai aansluit bij het landschap. De puien over de volle breedte en de lichtkoepel en vide zorgen voor riante lichtinval met het gevoel dat binnen buiten is.

 

Locatie

Groenplaats Bosrijk ligt in het nieuwe woongebied Meerhoven. Als bewoner profiteert u van het complete voorzieningenaanbod 'om de hoek'. Groenplaats Bosrijk groeit uit tot een bijzondere woonomgeving, bedoeld voor mensen die waarden als ruimte en privacy op prijs stellen. In deze rustige buurt woont u omgeven door parkachtig groen, struweelrijke begroeiing en authentieke bosstroken. Rustig en ontspannen. Maar ook met winkels 'om de hoek' en het stadshart van Eindhoven binnen handbereik, snel en gemakkelijk te bereiken via de hoogwaardige openbaarvervoersverbinding.

 

Projectinformatie

Ligging: Ecologische zone, aan kanaal
Woningtype: 33 Slimmer Kopen woningen
Project voltooid: 2008

 

Betrokken partijen

Ontwikkelaar: Vof Bosrijk*
Gedelegeerd ontwikkelaar: SDK Vastgoed
Uitvoering: Stam + De Koning Bouw bv
Architect: Tarra

 

* Vof Bosrijk is een samenwerking tussen SDK Vastgoed en AM Wonen.

 

lees meer