2 maart 2018

Wethouder De Vries verwelkomt vierde huurder Plan-t

Reclamebureau Scheepens kiest voor Plan-t in de Spoorzone

Plan-t, het opmerkelijke bedrijfspand in de Tilburge Spoorzone, trekt steeds meer bedrijven aan. Directeur-eigenaar Stefan van Hulten van Reclamebureau Scheepens zette deze week zijn handtekening. Wethouder Berend de Vries heette hen, samen met gebiedsontwikkelaar SDK Vastgoed (werkmaatschappij van VolkerWessels), van harte welkom. Het bureau voor creatieve communicatie landt in goed gezelschap; eerder tekenden al Censor, Monarh en Fit20.

Stefan van Hulten, eigenaar van Scheepens: “We zijn trots dat we straks gaan verhuizen naar een inspirerende en creatieve locatie in het hart van de Spoorzone. Dé bruisende plek waar veel verschillende bedrijven en mensen bij elkaar komen, en waar wisselwerking centraal staat. Het duurzame gebouw, de verwijzing naar een treinstel uit de jaren ’60, het unieke en flexibele kantoorconcept en de bereikbaarheid spreken ons enorm aan. We kijken er allemaal naar uit om hier samen met onze klanten en partners het beste werk te maken“.

Plan-t wordt een dynamische, inspirerende ontmoetingsplaats. Het unieke gebouw bestaat uit zeven verdiepingen met in totaal 10.900 m² verhuurbaar vloeroppervlak, aangevuld met een ondergrondse parkeergarage. Het biedt dynamische werkplekken en uitstekende faciliteiten. U leest er alles over op www.plan-t.nl.