7 november 2017

Westfields ideale locatie voor e-commerce en hightech logistiek

Bedrijventerrein Eindhoven scoort erg goed bij onafhankelijk onderzoek

Een onafhankelijk onderzoek, uitgevoerd door Buck Consultants International, heeft uitgewezen dat Westfields Logistics een zeer aantrekkelijke locatie is voor van e-commerce en hightech logistiek. Westfields Logistics is de nieuwbouwontwikkeling van 88.000 m² hoogwaardig logistiek vastgoed op bedrijventerrein Westfields, in de buurt van Eindhoven Airport.

De ligging en bereikbaarheid in het midden van de zuidelijke logistieke corridor en de Brainport Regio geeft Westfields een uitstekende positie naar haar potentiele klanten. Ook de in de regio aanwezige technische kennis en competenties dragen bij aan de hoge score. De aanwezigheid van grote pakket- en vrachtvervoerders in de directe nabijheid zorgen voor een snelle afhandeling van goederen in het distributienetwerk. Ook kan Westfields gebruik maken van een goed opgeleide en gekwalificeerde lokale arbeidsmarkt.

Ferdinand Gremmen namens Westfields Logistics Development: “De uitkomst van dit rapport benadrukt de kracht van Westfields én de Brainport regio. Het biedt geïnteresseerden alles wat ze nodig hebben om succesvol te zijn.

Westfields Logistics is een initiatief van Westfields Logistics Development, een samenwerking tussen Koninklijke VolkerWessels onderneming SDK Vastgoed, MG Real Estate en VolkerWessels Logistics Development. Voor de verhuur zijn CBRE en VSR Makelaars betrokken.