15 april 2015

Vij5 richt modelloft Blok 63 bij Yksi Expo/Winkel in

Bij Yksi Expo/Winkel is een modelloft van het project Blok 63 op ware grootte te zien. De lofts die binnenkort door SDK Vastgoed/VolkerWessels worden gebouwd in de spoorzone op Strijp S worden ontwikkeld onder de naam Blok 63. Door het extra hoge plafond van 3,20 meter heeft een potentiƫle huurder of koper letterlijk alle ruimte voor een eigen inrichting. Yksi Ontwerp liet al eerder de mogelijkheden van de loft ze en heeft het stokje nu doorgegeven aan ontwerplabel Vij5. Deze nieuwe inrichting van de modelloft is te zien tot eind mei.

Vij5

Het label Vij5, opgericht door Arjan van Raadshooven en Anieke Branderhorst en gevestigd in Eindhoven, kenmerkt zich door het gebruik van duurzame en eerlijke materialen, een heldere lijn en oog voor detail. Samen zorgen die elementen voor herkenbare stijl. De twee oprichters ontwerpen zelf maar werken ook samen met andere jonge designers om de collectie te verbreden met producten die aansluiten bij hun eigen handschrift.

Modelwoning

Samenwerking tussen partijen maakt deze modelloft van het project Blok 63 bijzonder. SDK Vastgoed/VolkerWessels presenteert een 1:1 loft op zichtafstand van de bouwlocatie in een mooie setting bij Yksi Expo/Winkel, en organiseert daar bijeenkomsten voor haar toekomstige bewoners. Yksi Winkel laat zien wat er op interieurgebied mogelijk is en biedt advies aan. Label Vij5 toont een groot deel van haar collectie in een realistische huiselijke setting. De modelloft is voorzien van een Cubi. Dit is een afgesloten blok in de loft waar sanitaire ruimtes, keuken, meterkast en voorraadkasten in verwerkt zijn. Onlangs is de nieuwste versie van de Cubi geplaatst met indeling, materiaal, kleurstelling, tegelkeuze en accessoires die wordt aangeboden aan de kopers.

Op donderdag 23 april bent u van harte uitgenodigd op onze borrel van 16.00-17.30 uur om de modelloft, maar ook diverse exposities te komen bezoeken. De ontwerpers van Vij5 zijn aanwezig om persoonlijke uitleg te geven en ook het Yksi team is aanspreekpunt voor vragen over interieuradvies.

Mede mogelijk gemaakt door: Yski, Exposize, Blok 63 – SDK Vastgoed/VolkerWessels