28 mei 2019

Video start bouw Plan-t + nieuwe huurder

Het is een drukke maand voor Plan-t. Naast het verwelkomen van Croba Group, een investeringsgroep die ondernemers met spraakmakende concepten en ideeën een stem geeft, ging op 7 mei jongstleden de eerste schop in de grond. Hieronder een dynamisch videoverslag van dit event door SpoorzoneTV.

Croba Group

Daarnaast heeft Croba Group afgelopen vrijdag (24 mei) het huurcontract ondertekend voor een locatie in het nieuw te bouwen kantoorgebouw. Het bedrijf gaat zo’n 150 m² huren op de eerste verdieping en zal na oplevering in het derde kwartaal van 2020 haar intrek nemen met ongeveer tien personen.

Het community-concept van Plan-t sluit perfect aan bij wat wij voor ogen hebben als ideale bedrijfslocatie. Een totaalconcept waarin de verschillende huurders samen optrekken en meerwaarde voor zichzelf, elkaar en de omgeving kunnen creëren. Het is een gebouw waarin gezamenlijke faciliteiten worden geboden, waaronder goede horeca, een chill-room en diverse vergaderfaciliteiten,” aldus Jeffrey Raimond, oprichter en mede-eigenaar van Croba Group. “Een centralere ligging dan Plan-t is haast onmogelijk: het is een perfecte locatie voor onze klanten, zeker omdat zij vaak met het openbaar vervoer komen.