10 september 2015

Veel animo voor Ruralis!

In deelplan Lindanussingel Zuid, tegenover het kloppende culturele en culinaire hart van Roerdelta, Roermond, komt een prachtig appartementengebouw genaamd Ruralis.

Gelegen aan de Roer met haar eigen privacybiedende, zonnige en uitzichtrijke tuin worden zestien comfortabele appartementen met een zeer hoogwaardige afwerking gerealiseerd. Zo worden de appartementen geheel voorzien van vloerverwarming, stompe deuren, is er ruime keuzemogelijkheid uit zeer fraaie keuken- en badkameropstellingen en heeft ieder appartement een eigen inpandige berging. Het ontwerp van het appartementencomplex is geheel afgestemd op de omgeving, waardoor de appartementen een optimale lichtinval hebben. Ieder appartement heeft een zeer grote buitenruimte. Gelegen op een van de mooiste locaties aan de Roer in Roerdelta is Ruralis een echte aanrader.

In juli en augustus is op basis van ideeën, wensen en opmerkingen van geïnteresseerden gedurende het ontwikkeltraject het Definitieve Ontwerp afgerond. De verkoopstukken zoals verkooptekeningen, technische omschrijving, brochure en koopovereenkomst zijn inmiddels opgemaakt en zijn voor het eerst aan geïnteresseerden getoond op 5 september in de ECI Cultuurfabriek.

Voor meer informatie, kijk op www.roerdelta.nl.Afgelopen zaterdag is de verkoop van de zestien appartementen van Ruralis van start gegaan. Ruralis is het resultaat van co-creatie: een samenwerking tussen ontwikkelaar, architect en geïnteresseerden op de woningmarkt. Deze samenwerking heeft geleid tot een bijzonder fraai appartementengebouw met zestien ruime en comfortabele appartementen.

Op onderstaande foto is te zien dat de opkomst hoog was, ondanks het wisselvallige weer. Op de foto is het Ruralis-terras aan de Roer te zien.

Geïnteresseerden kunnen tot en met vrijdag 18 september hun voorkeur kenbaar maken bij Jack Frenken Makelaars (0475-335225) of via de website www.roerdelta.nl.