30 april 2020

Update Jazz City – Roermond

Oplevering Manhattan

Manhattan maakt inmiddels onderdeel uit van de skyline van Roermond. Het monteren van de gevelbeplating, waarmee Manhattan haar fraaie gloed krijgt, is inmiddels gestart. Naar verwachting zullen de bewoners in juli 2020 hun intrek nemen in deze nieuwe ‘landmark’ van Roermond.

Voor de begane grond zijn we nog op zoek naar de juiste invulling. Dit kan bijvoorbeeld een fraaie horecagelegenheid zijn of een outlet-winkelformule.

Doorkijk op de boulevard van Jazz City

Het duurt nog even voordat de hele boulevard klaar is. De verwachting is dat in het voorjaar van 2023 alle gebouwen opgeleverd zijn en er hier gewoond, gewinkeld en genoten kan worden.

In de plinten van de gebouwen Manhattan, Four Brothers en Baton Rouge bevinden zich dan ongeveer 2.000 m2 restaurants, 3.000 m2 outlet-winkels en de lobby van het hotel.

Four Brothers en Baton Rouge

Aan de Boulevard, boven de commerciële plinten, zal ook gewoond worden. Met als belangrijkste kwaliteit het uitzicht en de buitenruimtes. We zijn inmiddels gestart met de ontwikkeling van Four Brothers (150 appartementen variërend van circa 55 tot 120 m2). Hiervoor is KOW Architecten geselecteerd om het ontwerp vorm te geven. In Baton Rouge komen vanaf de derde verdieping 41 appartementen, variërend van circa 90 tot 170 m2.

Komende zomer verwachten we de eerste beelden van Four Brothers te kunnen tonen. De bouw begint waarschijnlijk rond de zomer van 2021.

Jazz City is een gebiedsontwikkeling van SDK Vastgoed.