13 april 2017

Uitbreiding Designer Outlet feestelijk geopend

De grootste en meest succesvolle designer outlet van Noord-Europa is met 11.500 m2 uitgebreid tot maar liefst 46.700 m2. De uitbreiding van dit onderdeel van Jazz City te Roermond geschiedde feestelijk, zoals onderstaande foto toont.

Met de introductie van 50 nieuwe merken – zoals Karl Lagerfeld, G-Star, La Perla, Mammut en Fred de la Bretoniere – is het Designer Outlet Center nu nóg aantrekkelijker voor bezoekers. Naast de uitbreiding van het winkelaanbod is ook de infrastructuur rondom de parkeerplaats compleet herzien. Bezoekers kunnen vanaf nu gebruik maken van bijna 7.000 parkeerplaatsen, alle op loopafstand van de outlet.

Per jaar ontvangt het Designer Outlet Center bijna 6 miljoen bezoekers en met meer dan 3.000 medewerkers is het een van de belangrijskte werkgevers van Midden-Limburg. Deze uitbreiding van fase 4 van Jazz City heeft 600 extra banen gecreëerd in het center.

Het Designer Outlet Center is een gebiedsontwikkelingsproject binnen Jazz City BV, een samenwerkingsverband tussen Van Pol Beheer en SDK Vastgoed.