3 november 2017

Succesvolle première Manhattan

De première van Manhattan van afgelopen zondag 29 oktober op Kasteeltje Hattem was een enorm succes, met een enorme opkomst van maar liefst 150 geïnteresseerden. Manhattan is de exclusieve en spraakmakende urban residence met 41 luxe penthouses en appartementen, die zal verrijzen aan de boulevard van Jazz City, het nieuwe tweede stadshart van Roermond.

High-end living

De boeiende en veelomvattende presentatie van residence consultant Peet Donkers van Jack Frenken makelaars werd enthousiast ontvangen door de aanwezigen. Alle facetten van high-end wonen in Manhattan kwamen aan bod, zoals de royale woonoppervlaktes en ruime balkons, het fenomenale uitzicht over de stad en de Maas, de luxe en het comfort met top designmerken, de ruime parkeergarage met automatische toegang, de keyless entry en uiteraard de prachtige ligging, met het oude centrum van Roermond op steenworpafstand. Ook werden de plattegronden van de verschillende appartementtypes getoond.

Inschrijven

Na afloop was er volop gelegenheid om bij de aanwezige makelaars persoonlijk informatie te verkrijgen. Aan het einde van de bijeenkomst ontvingen de bezoekers de brochure en prijslijst van Manhattan, met daarbij het voorkeurkeuzeformulier.

Ook interesse in Manhattan? Vanaf 15 november kunt u uw voorkeur kenbaar maken. Ga voor meer informatie naar www.woneninmanhattan.nl en schrijf u nu in als geïnteresseerde.

Of neem contact op met de Residence consultant Peet Donkers via 0475-335225.