13 juni 2016

Start verkoop 19 appartementen Lindanus Noord

Benieuwd naar de nieuwe appartementen in Lindanus Noord?
De verkoop van de negentien appartementen in Lindanus Noord is gestart. Naast de zestien stadswoningen die reeds in verkoop zijn, bevat dit deelgebied negentien sfeervolle en ruime stadsappartementen. Deze (levensloopbestendige) appartementen tussen de binnenstad en het water zijn vanaf nu in verkoop vanaf € 162.500,- v.o.n. Geniet van cultuur, natuur en de gezelligheid van de stad.

Ruimte om te kiezen

Of dit uw ideale woning is hangt natuurlijk af van uw persoonlijke woonwensen en levensstijl. In Lindanus Noord kiest u uit verschillende types het appartement dat helemaal bij u past. Met bijvoorbeeld een extra grote woonkamer of een tweede slaapkamer. Zo realiseert u uw eigen droomappartement.

Haal buiten naar binnen!

In een stadsappartement in Lindanus Noord kunt u de hele dag door genieten van de zon. Door de ramen van vloer tot plafond heeft u altijd contact met buiten. Daarnaast de woonkamer volop in het daglicht en hebben alle appartementen een ruim balkon of terras. Op het zuiden, dus de zon heeft er ruim baan. Bij de appartementen op de bovenste etage loopt het dakterras zelfs door langs de gehele voorzijde van de woning. Daar geniet u in alle privacy van de zon, met panoramisch uitzicht over Roerdelta en het evenemententerrein van de ECI Cultuurfabriek.

Meer informatie vindt u bij Jack Frenken Makelaars: 0475-335225, via info@jackfrenken.nl of op www.roerdelta.nl.