28 februari 2017

Start bouw kantoorgebouw De Office in ‘s-Hertogenbosch

Op 22 februari 2017 gaf de Bossche wethouder Jan Hoskam (Financiën, Economie en Duurzaamheid) het startschot voor de bouw en sprak – gezamenlijk met de directie van BV Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier – zijn vertrouwen uit in het project.

Op de hoek van de Magistratenlaan en de Spiegeltuin verrijst eind 2017 de stijlvolle façade van De Office. Dit ontwerp, van het bekende Amsterdamse architectenbureau de Architecten Cie, zal het stadsgezicht van het Paleiskwartier verder verfraaien.

De Office zal na de realisatie bestaan uit circa 5.050 m² verhuurbare vloeroppervlakte, opslagruimten, een fietsenstalling, alsmede een ondergrondse parkeergelegenheid voor 100 auto’s. De vrij indeelbare vloervelden maken het mogelijk om het gebouw aan zowel grote als kleinere ondernemingen te verhuren, hetgeen de verscheidenheid aan ondernemingen en het vestigingsklimaat in het Paleiskwartier verder zal verbeteren. Het zeven verdiepingen tellende kantoorgebouw De Office wordt door Van de Ven Bouw & Ontwikkeling en De Bonth van Hulten gebouwd.

Met de toevoeging van De Office aan het kantorenlandschap van ‘s-Hertogenbosch – en het Paleiskwartier in het bijzonder – zal de Bossche kantorenmarkt aangevuld worden met het kwalitatieve aanbod waar in de markt steeds duidelijker merkbaar behoefte naar is. Willaarts en Willaarts en Cushman & Wakefield zijn ingeschakeld voor de verhuur van De Office.