10 oktober 2017

Sneak Preview Plan-t

Voor een ieder een warme ontvangst in Plan-t! Een kantoorgebouw dat gerealiseerd gaat worden aan het Burg. Stekelenburgplein (Stationsplein), in het hart van de Spoorzone013 te Tilburg. Plan-t is een gebouw dat opvalt door zijn open opzet. Flexibiliteit, duurzaamheid en transparantie zijn vanaf de start het uitgangspunt geweest en waardoor het gebouw geschikt is voor uiteenlopende gebruik-, werk- en indelingsconcepten.

Plan-t is door zijn ligging en verschijningsvorm een ontmoetingsplaats voor bedrijven en organisaties die graag geïnspireerd worden door hun omgeving. De begane grond voorziet in een open gemeenschappelijk entreegebied met centrale receptiefunctie. Een licht en transparant gebied waarin iedere bezoeker op persoonlijke wijze, gastvrij kan worden ontvangen. Het doel op de begane grond is het creëren van meerwaarde voor zowel de gebruiker als bezoeker van Plan-t. Met onder andere gezamenlijke vergader- en presentatieruimten en kwalitatief hoogwaardige horeca welke door middel van een open verbinding bereikbaar is, wordt wisselwerking gestimuleerd en gefaciliteerd. Een ruimte die tevens tal van andere functies kan bekleden zoals borrels of trainingen.

Plan-t wordt opgebouwd uit 7 verdiepingen met in totaal 10.900 m² v.v.o. met units vanaf ca. 200 m² tot 1.550 m² (hele verdieping), groter en vrijwel alles er tussenin. Onder Plan-t komt een eigen parkeergarage met 42 plaatsen.

We zijn nu in verhuur! Neem voor meer informatie contact op met de makelaars (www.plan-t.nl). Houd eveneens de website in de gaten welke binnen enkele weken alle ins en outs van Plan-t zal prijs geven. Of bent u de rest net een stapje voor door nu al aan te haken?