30 april 2018

Schoonloopmatten voor bewoners Clarissenhof

Alle woningen in Clarissenhof te Tilburg zijn inmiddels opgeleverd. Daarom heeft gebiedsontwikkelaar SDK Vastgoed (onderneming van VolkerWessels) op 30 april de bewoners van Clarissenhof een leuke attentie geschonken. Iedere woning is voorzien van een mooie schoonloopmat.

De ontwikkeling van Clarissenhof betekende de eerste ontwikkeling van woningen in de Spoorzone Tilburg. De bewoners nemen nu hun intrek en hierdoor gaat het gebied nog meer leven. De 339 woningen – gebouwd door aannemer Van de Ven Bouw & Ontwikkeling – zijn een rijke aanvulling en aanjager voor dit gebied wat nog volop in ontwikkeling is.

De volgende plannen dienen zich alweer aan. SDK Vastgoed is, in goede samenspraak met de gemeente Tilburg, de Stadscampus aan het ontwikkelen. Het bestemmingsplan is onherroepelijk. In dit deelgebied, gelegen tussen de LocHal en het Burgemeester Stekelenburgplein, worden drie mooie gebouwen gerealiseerd. Het kantoorgebouw Plan-t, het Woongebouw met circa 160 appartementen en het Traversegebouw zullen hier gebouwd gaan worden. Wij hopen einde van dit jaar te kunnen starten met de bouw van de Stadscampus.

Plan-t is op dit moment het meest gevorderd en in verhuur. Plan-t is een ontmoetingsplaats voor bedrijven en organisaties die graag geïnspireerd worden door hun omgeving. Plan-t is een gebouw dat opvalt door zijn open opzet. Flexibiliteit, duurzaamheid en transparantie zijn vanaf de start het uitgangspunt geweest en hiermee geschikt voor uiteenlopende gebruiks- en indelingsconcepten.

Wij wensen alle bewoners van Clarissenhof veel woonplezier en danken alle betrokken partijen!