7 februari 2018

Restaurant Monarh vestigt zich óók in Plan-t

Toprestaurant Monarh opent een tweede vestiging in Plan-t, naast het station van Tilburg. Over twee jaar zijn er tussen de 700 en 900 mensen werkzaam in Plan-t, waarvoor Monarh de catering zal gaan verzorgen. Volgens eigenaar Kovacevic wordt deze tweede vestiging breder toegankelijk en betaalbaarder: “Met een rijker aanbod, maar vergelijkbare kwaliteit. Iedereen kan hier terecht voor ontbijt, lunch en diner. Je kunt er ook je laptop openklappen en gaan zitten werken.

Met de komst van deze vestiging, waarvan de naam nog niet bekend is, ontwikkelt het Burgemeester Stekelenburgplein zich steeds meer tot een culinaire toplocatie. Met EVE Tilburg en De Houtloods krijgt het plein nu dus een derde culinaire onderneming. De vestiging van Monarh krijgt 150 zitplaatsen.

Het bestemmingsplan voor Plan-t is sinds kort onherroepelijk. Censor, een adviesbedrijf in veranderingsprocessen voor bedrijven, ging Monarh voor en was de eerste nieuwe huurder van dit multifunctionele kantoorgebouw. Gedelegeerd ontwikkelaar SDK Vastgoed verwacht aankomende zomer reeds 70 procent te hebben verhuurd. In dat geval gaat de bouw eind dit jaar van start.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de vernieuwde website en vraag de brochure aan: www.plan-t.nl.