19 juli 2017

Presentatie Plan-t zeer positief ontvangen

Op 27 juni jongstleden is aan meerdere geïnteresseerden het concept en de status van kantoorgebouw Plan-t gepresenteerd. Mogelijk toekomstige gebruikers die al langer aan de het Tilburgse project verbonden zijn, zijn op de hoogte gesteld van alles waar Plan-t voor staat. Gezamenlijk is bekeken wat Plan-t voor eenieder kan (gaan) betekenen.

Met een verhaal en proeverij, gehouden bij restaurant Monarh te Tilburg, zijn de deelnemers meegenomen in het totaalconcept dat Plan-t op de begane grond zal gaan aanbieden: uitgebreide dagvullende horeca, vergader- en presentatiefaciliteiten, een sportvoorziening en allerlei aanvullende functies waar gebruikers (gezamenlijk) van kunnen gaan profiteren. Ook zijn de architectonische verbeelden van het project gepresenteerd, als ook de indelingsmogelijkheden, installatie- en kantoorconcepten en de maximale flexibiliteit van het plan.

De bijeenkomst is zeer positief ontvangen en vormt een mooie stap in het ontwikkelproces tot een door haar toekomstige gebruikers gedragen totaalplan.