17 oktober 2018

Ook Schouder aan Schouder naar Plan-t

Kantoor Zuid van arbeidsbemiddelingsbureau Schouder aan Schouder heeft vandaag het huurcontract voor een locatie in het nieuw te bouwen kantoorgebouw Plan-t ondertekend. In 2020 maakt het bedrijf de overstap van het huidige kantoor aan de Tivolistraat naar de Spoorzone013.

Plan-t sluit qua opzet geweldig aan bij wie wij zijn,” licht Jurian Stoop, mede-eigenaar Schouder aan Schouder Zuid toe. “We zijn geen standaard detacheerder die voor de grote aantallen gaat, maar focussen juist op een persoonlijke aanpak. Dat zie je bij Plan-t terug. Met een persoonlijke ontvangst in de lobby en ruimte voor diverse vormen van contact, in de horeca, chill-ruimte en verschillende overlegfaciliteiten.

Uitstraling

Schouder aan Schouder is gespecialiseerd in de civiele techniek. Nu bestaat het interne team nog uit drie personen op kantoor, maar dat zal tegen die tijd, naar verwachting, verdubbeld zijn. Stoop: “Daarmee kunnen we enerzijds een nog betere werkgever voor onze externe collega’s op de projecten zijn en anderzijds nog betere ondersteuning aan onze klanten bieden.” De andere vestiging van Schouder aan Schouder blijft overigens in Rotterdam gevestigd.

Inspirerend

Direct na oplevering, gepland in het derde kwartaal van 2020, zal Schouder aan Schouder Zuid intrek nemen in het hoogwaardige kantoorgebouw. Stoop: “De Spoorzone is sowieso een inspirerende plek. Niet alleen goed bereikbaar voor de kandidaten en externe werknemers, maar ook qua uitstraling spreekt het onze doelgroep aan.

Ruim 70 procent

We zijn erg blij met Schouder aan Schouder Zuid als huurder,” aldus Dennis van de Ven, directeur van gebiedsontwikkelaar SDK Vastgoed. “Sowieso hebben we over belangstelling niets te klagen. Censor, toprestaurant Monarh, Sportstudio Fit20, reclamebureau Scheepens, Bisley en Marketing Tilburg gingen Jurian en zijn team voor. Met de optie-aanvragen erbij is al ruim 70 procent van de ruimte in het pand gereserveerd.

Over Plan-t

Plan-t, een ontwikkeling van VolkerWessels-onderneming SDK Vastgoed, wordt de hotspot voor ondernemend Tilburg in het hart van de Spoorzone. Het bijzondere gebouw, vernoemd naar een tot de verbeelding sprekend treinstel uit de jaren 60, telt zeven verdiepingen en biedt in totaal bijna 11.000 vierkante meter kantoorruimte.

Naast een inspirerende werkomgeving biedt het gebouw veel gemeenschappelijke faciliteiten zoals de ondergrondse parkeergarage, centrale receptie, hoogwaardige horeca, een ‘chillruimte’, en diverse vergader- en presentatieruimten. Plan-t wordt all-electric met een focus op duurzaamheid door onder andere de toepassing van warmte-koude opslag, zonnepanelen, LED-verlichting en klimaatplafonds.

Interesse in Plan-t?

Voor het huren van een ruimte in Plan-t kan contact worden opgenomen met Nabers Bedrijfshuisvesting of Cushman & Wakefield.