TIVOLIKERK

TIVOLIKERK

Van oudsher vormde de kerk het centrum van een buurt maar door afname van het kerkbezoek verloor ze haar functie. Daarom werd gezocht naar een andere invulling voor de Tivolikerk

TIVOLIKERK

Precies waar het middenschip van de kerk heeft gestaan, komt een binnenplein tussen drie nieuwe gebouwen.

TIVOLIKERK

TIVOLIKERK

Precies waar het middenschip van de kerk heeft gestaan, komt een binnenplein tussen drie nieuwe gebouwen.

TIVOLIKERK

Van oudsher vormde de kerk het centrum van een buurt maar door afname van het kerkbezoek verloor ze haar functie. Daarom werd gezocht naar een andere invulling voor de Tivolikerk.

NIEUWS

30-04-2020Terug

Ontwerp Tivoli Eindhoven in definitieve fase!

 

Informatie

Foto's

Informatie Terug naar boven

Het ontwerp van Tivoli Eindhoven verkeert op dit moment in de definitieve fase. Naar verwachting zal het ontwerp deze zomer worden afgerond.

 

Met het afronden van het ontwerp staan de plattegronden en precieze groottes van de woningen vast, op basis hiervan worden de prijzen bepaald. Zodra dit punt bereikt is wordt besloten wanneer er zal worden gestart met de verkoop en verhuur van de woningen en appartementen. De verdeling tussen wat koop en huur wordt, wordt dan ook bekend.

 

Tivoli Eindhoven bestaat straks uit 17 appartementen van gemiddeld 80 m2 woonoppervlak en 36 woningen van gemiddeld 130 m2 woonoppervlak. De komende periode zal de website www.tivolieindhoven.nl geupdate worden met meer informatie over het plan en het ontwerp.

 

Tivoli Eindhoven is een samenwerking tussen Sint Trudo en gebiedsontwikkelaar SDK Vastgoed.