NEXT

NEXT

markant gebouw aan de Philitelaan

NEXT

volop ruimte voor initiatief, lef, creativiteit en ondernemingszin

NEXT

NEXT

stoere, hoge woontoren

NEXT

op Strijp-S, een broedkamer voor ondernemers...

NIEUWS

07-09-2018Terug

What's NEXT op Strijp-S!

 

Informatie

Impressie

Informatie Terug naar boven

Sometimes you need to relax and say I'll wait for my NEXT home. In aansluiting op de al gerealiseerde blokken komt begin 2019 het markante gebouw NEXT in de verkoop. SDK Vastgoed (VolkerWessels) is namens Spoorzone B.V. in samenwerking met Crepain Binst Architecture uit Antwerpen geslaagd een toonaangevend gebouw te ontwerpen dat onderdak biedt aan circa 60 koop- en 100 huurappartementen en een commerciële ruimte gelegen aan de Philitelaan op Strijp-S.


Met de keuze voor een verfrissende maar tegelijk moderne architectuurstijl, de toepassing van hoogwaardige materialen en een zorgvuldige detaillering, is het gelukt de stoere, hoge woontoren aan alle zijden te laten harmoniëren met de reeds bestaande en nog in ontwikkeling zijnde omgeving. De woontoren is opgebouwd uit drie torens met verschillende hoogtes waardoor de stapeling van de appartementen aan elke zijde van het gebouw een ander aanzicht biedt. Op de bovenste lagen van de middentoren bevinden zich de tweelaagse penthouses, die perfect uitzicht over Eindhoven geven. Deze nieuwbouw sluit geheel aan op de woonwensen
van deze tijd.


Ready for your NEXT home? Dan is dit de ideale plek. NEXT gaat verder dan alleen wonen. De appartementen van NEXT bieden verrassend veel gemak en mogelijkheden. De woningtypen variëren van ruime tweekamerappartementen van circa 64 m² tot een zeer ruim vierkamerappartement van meer dan 200 m² voorzien van een ruim dakterras.


De ligging van NEXT is ideaal. Het is een comfortabele thuisbasis om als urban explorer vanuit te vertrekken. Alles wat je nodig hebt op loopafstand in je eigen buurt; van unieke concept stores tot bruisende bars.


STRIJP-S
Strijp-S was een voormalig fabriekscomplex van Philips. Sinds 2005 is SDK Vastgoed (VolkerWessels) betrokken bij de gebiedsontwikkeling van Strijp-S. Het was jarenlang verboden terrein voor Eindhovenaren. Nu is het de plek waar je moet zijn, waar creatieve ondernemers en nieuwe bewoners inmiddels hun plek hebben gevonden. Er is geen wijk in Eindhoven zo in verandering als Strijp-S. De energie en ambitie spatten er van af. Strijp-S is the place to be, een levendige en gemengde woon- én werkwijk. Waar nog niet eens zo lang geleden uitvindingen werden gedaan, bouwen veelal jonge en enthousiaste ondernemers nu aan hun NEXT step. Dit doen zij in een omgeving die volop ruimte biedt aan initiatief, lef, creativiteit en ondernemingszin, maar die óók uitnodigt tot verblijven, bewegen, genieten en zelfs feesten. Kortom: híer gebeurt het.