10 mei 2022

In verkoop: POST Breda. Hier is ruimte voor comfort en ontmoetingen

Je houdt van de dynamiek van de stad, maar ook van rust en privacy? In hartje Breda woon jij in het iconische voormalig postkantoor (KPN-gebouw) aan de poort van het historische centrum en het moderne Chassé park. Met alle faciliteiten van de stad om de hoek en de groene oase op het binnendek van POST kies jij, wanneer je maar wilt, voor levendigheid of rust. In POST is ruimte voor comfort en ontmoetingen. Vanaf vandaag (10 mei 2022) in verkoop.

Op dinsdag 10 mei starten SDK Vastgoed en Maas Jacobs met de verkoop van het mooiste project van Breda. Binnen het voormalige KPN gebouw in Breda wordt een mix van hoogwaardige nieuwbouw en transformatieappartementen gerealiseerd. In totaal gaat het om 117 exclusieve wooneenheden, waaronder ook 22 sociale huur-appartementen van WonenBreburg. Met de transformatie en gedeeltelijke nieuwbouw van dit markante pand krijgt Breda er aan de Oude Vest een icoon bij.

Karaktervol, historisch, robuust en charmant. Woorden die als geen ander passen bij het nieuwe Post Breda. Het voormalige postkantoor aan de Oude Vest bepaalt al sinds 1950 het straatbeeld en zal dat ook blijven doen. In de voorgenomen transformatie krijgt het nu een woonbestemming met commerciële functie. POST Breda kent unieke woningen met een grote groene binnentuin in dit historisch icoon. Wat een unieke kans biedt aan mensen die graag in hartje Breda wonen.

 

Geïnteresseerd? Ga naar de website van POST!
www.postbreda.nl