15 mei 2020

Gripp zet een grote stap vooruit op Plan-t

Plan-t

Gripp, van het gelijknamige softwarepakket Gripp (voor onder andere CRM, projectadministratie en boekhouding), zette op 8 mei een grote stap vooruit met het ondertekenen van de huurovereenkomst voor een halve verdieping in Plan-t!

De twee jeugdvrienden – Marcel en Jack – maken met de vestiging in Plan-t een grote stap voorwaarts met het uitbouwen van het bedrijf, dat zij samen na hun studie zijn begonnen. Alles-in-één pakket Gripp brengt overzicht terug in organisaties. Of het nu gaat om perfecte offertes met één druk op de knop, projectadministratie met het overzicht van wie wat aan het doen is, of strak debiteurenbeheer: het kan allemaal met Gripp.

“We hebben altijd de focus gehad op het bouwen van een hele mooie oplossing en nu is de tijd gekomen om ook sales, marketing en consultancy verder uit te bouwen en Nederland massaal kennis te laten maken met Gripp.” De ambitie om dé online bedrijfssoftware van Nederland te worden is sterker dan ooit.
Gripp komt voorbij op de radio, op grote billboards langs de snelweg, in magazines en op televisie bij RTL-Z.

Waarom Plan-t?

“Op dit moment zijn we gevestigd in Station 88, eveneens in de Spoorzone, waar wij alweer ruim twee jaar met veel plezier werken. Wij groeien daar echter, sneller dan verwacht, uit ons jasje en zijn daarom op zoek gegaan naar een andere locatie in de Spoorzone. Een locatie waar we nog verder kunnen doorgroeien, maar wel met hetzelfde creatieve en innovatieve karakter. Plan-t past perfect in dit plaatje! De verhuizing naar Plan-t is voor ons bedrijf weer een mooie stap vooruit. Plan-t vormt voor de medewerkers van Gripp een goede thuisbasis, waar we met trots onze (toekomstige) klanten kunnen ontvangen voor demonstraties en trainingen.”

SDK Vastgoed is verheugd een sterk groeiend en innovatief bedrijf te kunnen (blijven) huisvesten in de Spoorzone Tilburg in Plan-t.