5 juli 2018

FullFact naar Brainport Industries Campus

FullFact uit Den Bosch maakt vanaf 1 september 2019 haar opwachting op Brainport Industries Campus (BIC). De producent van software waarmee bedrijven de productiviteit van hun machinepark kunnen vergroten, verhuist daarmee naar het “het gezicht van de hightech maakindustrie.

Ik geloof in het concept van de campus,” aldus Max Marinissen, managing director van FullFact. “Hier komt een groot aantal innovators met focus op de maakindustrie samen. We verwachten dat deze samenwerkingsvorm voor veel exposure zorgt en bijdraagt aan de positionering van FullFact als leverancier van innovatieve oplossingen in de maakindustrie.

Ademt maakindustrie

FullFact levert de zogenaamde OEE Toolkit (Overall Equipment Effectiveness), een softwareprogramma waarmee productiebedrijven de rendementen en productieverliezen van hun lijnen inzichtelijk kunnen maken. De onderneming betrekt met haar vijftien medewerkers 200 vierkante meter ruimte in het Atrium. Marinissen kijkt niet alleen uit naar de samenwerking met talent van de op BIC gevestigde opleidingen. “Het is sowieso een topomgeving om in te werken; ook voor ons huidige team. De hele omgeving ademt innovatie en maakindustrie. Met de daar gevestigde bedrijven kunnen we gezamenlijk meer bereiken.

Kruisbestuiving

Een bijzonder hartelijk welkom voor FullFact,” voegt Ferdinand Gremmen, directeur van Koninklijke VolkerWessels onderneming SDK Vastgoed toe. “Ik ben ervan overtuigd dat er in de kruisbestuiving op de campus veel kansen liggen voor alle huurders.

Over Brainport Industries Campus

De Brainport Industries Campus ligt vlakbij Eindhoven Airport, de A2/N2 en het Beatrixkanaal. De totale oppervlakte is 200 hectare, waarvan een derde deel wordt bebouwd met vijf grote bedrijfsgebouwen. Elk gebouw beschikt over gedeelde faciliteiten en kan telkens worden aangepast aan de veranderende eisen van gebruikers. Grenzen tussen bedrijven verdwijnen daardoor en dat maakt nieuwe samenwerkingsmodellen mogelijk. De ambitie is om de campus tot een internationale showcase te laten uitgroeien die de kracht van de toeleverketen in de regio versterkt. Brainport Industries Campus is een ontwikkeling en realisatie van SDK Vastgoed namens VOF BIC en is een samenwerking met de gemeente Eindhoven, Brainport Industries, de provincie Noord-Brabant en De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM).

Heeft u interesse in het huren van ruimte op BIC, neem dan contact op met de Eindhovense vestigingen van JLL (040-250 0100) of Cushman & Wakefield (040-212 5125).