26 februari 2015

Extra verkoopdag Clarissenhof 6 april..!

Op zaterdag 28 maart start de verkoop van project Clarissenhof in de Spoorzone Tilburg. De eerste fase bestaat uit 339 woningen – zowel huur als koop waaronder 29 grondgebonden huurwoningen aan de Lange Nieuwstraat. Kom op de 28e tussen 11u en 15u naar Deprez, op de Lange Nieuwstraat 172-174..!

De 310 appartementen zijn verdeeld over diverse gebouwen. Eind maart start de verkoop van Poort en Brokx. De lofts en appartementen variëren in grootte van 30 tot ruim 100 m2 en beschikken allemaal over een balkon, privé tuin of dakterras. Koopsom vanaf € 95.000 VON.

Inmiddels hebben 1200 belangstellingen zich ingeschreven op de website www.clarissenhof.nl. In september start zusterbedrijf Van de Ven uit Tilburg met de bouw.

Bron: Brabants Dagblad

De officiële start van de verkoop van de Clarissenhof in Tilburg heeft zaterdag veel belangstelling gekregen. Geïnteresseerden konden een maquette bekijken en met een speciale bril een virtuele wandeling door de toekomstige buurt maken.

Lees het hele artikel en bekijk de video op de website van het Brabants Dagblad.

Wegens overweldigend succes houden we op 2e Paasdag een extra verkoopdag tussen 14.00 en 16.00 uur in gebouw Deprez in Tilburg.

Klik op onderstaande advertentie voor een beter leesbare vergroting in PDF-formaat.

Klik hier