25 juni 2018

Eli Lejeune verantwoordelijk voor Marketing & Communicatie Brainport Industries Campus

Per 1 september zal Eli Lejeune het management van de Brainport Industries Campus (BIC) versterken als Senior Manager Marketing & Communicatie. Lejeune werkt nu als marketingmanager van Eindhoven Airport.

Erg fijn dat we Eli aan boord hebben,” aldus Ferdinand Gremmen, directeur SDK Vastgoed, namens VOF BIC. “Met zijn ervaring en instelling is hij de juiste man om BIC verder op de kaart te zetten en zorg te dragen voor een actieve campus-community. Samen met Bert-Jan Woertman als directeur staat er een stevig campusmanagement.

Discovery en BNN

Lejeune (1980) werkte onder andere als marketingmanager bij Discovery Networks en BNN. Daarnaast was hij strateeg merk & interactie bij digital agency IN10. Lejeune: “Ik kijk er enorm naar uit om mijn tanden te zetten in dit prestigieuze project. BIC is precies waar Eindhoven en de Brainportregio voor staan: samen innoveren voor onze gezamenlijke toekomst. Ik zie het als een eer om mijn expertise in te zetten om van dit unieke concept een (inter)nationaal relevant merk te maken en op die manier daar mijn steentje aan bij te dragen.

Over Brainport Industries Campus

De Brainport Industries Campus ligt vlakbij Eindhoven Airport, de A2/N2 en het Beatrixkanaal. De totale oppervlakte is 200 hectare, waarvan een derde deel wordt bebouwd met vijf grote bedrijfsgebouwen. Elk gebouw beschikt over gedeelde faciliteiten en kan telkens worden aangepast aan de veranderende eisen van gebruikers. Grenzen tussen bedrijven verdwijnen daardoor en dat maakt nieuwe samenwerkingsmodellen mogelijk. De ambitie is om de campus tot een internationale showcase te laten uitgroeien die de kracht van de toeleverketen in de regio versterkt. Brainport Industries Campus is een ontwikkeling en realisatie van SDK Vastgoed namens VOF BIC en is een samenwerking met de gemeente Eindhoven, Brainport Industries, de provincie Noord-Brabant en De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM).