16 november 2017

De Brainport Industries Campus verwelkomt nieuwe huurders!

De Brainport Industries Campus (BIC), de internationale campuslocatie van bijna 200 hectare in het noordwesten van Eindhoven (dichtbij Eindhoven Airport), verwelkomt High Tech Software Cluster (HTSC) en Softwareport. Beide partijen hebben getekend voor 400m2 in het Atrium van BIC.

HTSC brengt softwareontwikkelaars bij elkaar en helpt hightech bedrijven om zich wereldwijd te onderscheiden. Softwareport is zo’n door HTSC ge├»nitieerde joint venture van drie Eindhovense bedrijven: Festa Solutions, Cordis en Unit040. Softwareport biedt totaaloplossingen om een machinepark te ontwikkelen, testen en aan te passen zonder fysiek prototype. Het virtuele prototype is een belangrijke toepassing voor HTSC, ook wel de ‘fabriek van de toekomst’ genoemd. HTSC promoot aangesloten bedrijven in binnen- en buitenland. Met een toekomstbestendig platform kunnen nieuwe producten en diensten snel en innovatief worden ontwikkeld, waarmee de concurrentiepositie en innovatiekracht van haar leden versterkt wordt.

Lees meer over de ambities van HTSC en Softwareport op de website van Brainport Industries Campus: #partoftheBICpicture.