2 februari 2018

Bouw Belvédère net gestart, nu al 99% verkocht!

Op woensdag 31 januari heeft B.V. Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier, samen met wethouder Eric Logister, het formele startsein gegeven voor de bouw van de appartementen met parkeergarage in het plan Belvédère, Paleiskwartier te ‘s-Hertogenbosch. SDK Vastgoed, werkmaatschappij van Koninklijk VolkerWessels, is gedelegeerd gebiedsontwikkelaar namens Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier.

Om 15.30 uur legde wethouder Eric Logister de eerste ‘steen’. Onder het toeziend oog van kopers, Altera Vastgoed, Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier, de architect en de aannemer, is zo begonnen aan de gigantische puzzel, die de realisatie van een omvangrijk project als Belvédère is.

Stadswonen met uitzicht op de Gement

Op één van de aantrekkelijkste locaties van ‘s-Hertogenbosch, pal tegen de Bossche binnenstad en met een weergaloos uitzicht over de Gement, worden in Belvédère 149 luxe terrasappartementen en één stadswoning gerealiseerd. Naast 59 particuliere kopers, zijn er 91 huurappartementen verkocht aan Altera Vastgoed NV. Deze zullen vanaf 2019 verhuurd gaan worden. Op de begane grond komen ook twee commerciële ruimten voor dienstverlening of kantoor.

De oplevering van Belvédère zal naar verwachting in de tweede helft van 2019 plaatsvinden. Belvédère is een ontwerp van NOAHH Architecten (Patrick Fransen), die ook het naastgelegen kantoor van RICOH heeft ontworpen. De architect heeft de locatie als uitgangspunt genomen voor het ontwerp. De appartementen zijn dan ook ontworpen met maximaal uitzicht, ruimte en licht.

Interesse voor het Paleiskwartier

Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier is blij dat de verkoop van Belvédère, met reeds 99% verkocht, zo succesvol verloopt en de bouw nu gestart is. De interesse in het Paleiskwartier is groot, mede omdat het Paleiskwartier door de Randweg een echte snelweglocatie is, met een perfecte ontsluiting op de snelwegen A2 en A59. Ook de ligging, direct naast de historische binnenstad van ‘s-Hertogenbosch en op loopafstand van het Centraal Station, is een reden voor woningzoekenden en ondernemers om voor het Paleiskwartier te kiezen. Inmiddels wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van het nieuwe appartementenproject Upstairs.

Informatie en verkoop

De verkoop loopt via Infocentrum Paleiskwartier, Hugo de Grootlaan 82 (waar ook de grote gebiedsmaquette is te zien). De bouw van Belvédère is in handen van bouwbedrijf Van de Ven uit Tilburg.

Meer verkoop- en gebiedsinformatie is te vinden op www.paleiskwartier.nl.