25 september 2018

Bisley en Marketing Tilburg kiezen voor Plan-t

Bisley en Marketing Tilburg hebben hun handtekening gezet onder een huurovereenkomst voor Plan-t. Het nieuwe kantoorgebouw aan het Burgemeester Stekelenburgplein trekt steeds meer bedrijven aan. Wethouder Berend de Vries heette, samen met gebiedsontwikkelaar SDK Vastgoed (werkmaatschappij van VolkerWessels), Bisley en Marketing Tilburg van harte welkom in de Spoorzone Tilburg.

Internationale speler Bisley naar Plan-t

Het in Goirle gevestigde Bisley B.V., behorende tot de top 25 grootste kantoormeubelproducenten ter wereld, heeft gisteren haar handtekening gezet onder een huurovereenkomst voor Plan-t. De productielocatie van Bisley bevindt zich in Newport, Wales, van waaruit meer dan 50 landen worden bediend. Bisley heeft zeven dochterondernemingen, waaronder Bisley B.V., dat zich nu gaat vestigen in Plan-t.

Bisley B.V. is in 1990, als eerste dochteronderneming van Bisley, in Tilburg gestart en verantwoordelijk voor de verkoop en marketing van de Bisley-producten in de Benelux. Via een dealer netwerk worden de Bisley-producten in de markt gezet. Bisley is een totaalaanbieder van kantoormeubilair met producten zoals akoestische schuif- en roldeurkasten, ladenblokken, diverse lockers en bureauwerkplekken.

Op de tweede verdieping, direct aan het Burgemeester Stekelenburgplein, hebben zij hun nieuwe stek gevonden. Paul Legro, directeur bij Bisley, is verheugd om in 2020 het pand te betrekken: “Wij hebben besloten onze ‘working showroom’ te verhuizen naar de Spoorzone omdat dit een levendige, bruisende omgeving is en Plan-t uniek is in haar soort. Door ons hier te vestigen verwachten wij onze aantrekkingskracht op projectinrichters en interieurarchitecten te vergroten.

Marketing Tilburg promoot de stad vanuit Plan-t

Plan-t is kenmerkend voor Tilburg en haar Spoorzone. En hoe kan dit beter onderstreept worden, dan met de vestiging van Marketing Tilburg in Plan-t. Vanuit de eerste verdieping gaan zij aan eenieder laten zien hoe geweldig de stad Tilburg is. Want Tilburg leeft, bloeit en bruist als nooit tevoren.

Citymarketing Tilburg bestaat uit zes enthousiastelingen die samen met een flexibele schil van lokale ondernemers, de marketingstrategie voor Tilburg de aankomende jaren verder vormgeven. Dit onder de aanvoering van directeur Marc Meeuwis: “Plan-t biedt ons de mogelijk om onszelf in de Spoorzone te vestigen, de plaats waar de vier ‘b’ elkaar ontmoeten: bedrijven, bezoekers, bewoners en de brains.