14 juni 2017

BIC: ‘De technology shopping mall van de hightech maakindustrie’

In zijn jaarverslag 2016 geef BOM het verloop van een dag weer bij technologisch ‘epicenter’ Brainport Industries Campus (BIC); van een rondje hardlopen in het Brainport Park tot een inspiratiesessie over virtuele simulaties en een bezoek aan de inpandige technische school.

In de rol van Mick Menninga, directeur van technologiebedrijf LINQed, waan je jezelf bij BIC. Dit inspirerende verslag onderstreept de diversiteit, innovativiteit en technologische denkkracht van BIC. Het is straks met recht een ‘campus van de toekomst’ waar innovatie nadrukkelijk centraal staat.

Lees en bekijk het hele artikel op http://jaarbeeld.bom.nl/pagina/2016/bic-de-technology-shopping-mall-van-de-hightech-maakindustrie.

BIC

Brainport Industries Campus (BIC) is een campusontwikkeling van bijna 200 hectare in Eindhoven Noord West. BIC wordt gerealiseerd aan de A2, dichtbij Eindhoven Airport en het Beatrixkanaal en maakt onderdeel uit van het Brainport Park (Landelijk Strijp). Als internationale campuslocatie bestaat BIC uit ruimtelijke clusters voor hightech bedrijven in de toelever- en maakindustrie, de gehele supply chain is vertegenwoordigd. Daarnaast is er rondom BIC een nieuw parkgebied gerealiseerd voor de regio Eindhoven.

SDK Vastgoed is verantwoordelijk voor de integrale gebiedsontwikkeling.