SDK Vastgoed verhuist naar BOLD

Journal

“Onze drive is om altijd omgevingen te ontwikkelen waar we zelf in zouden willen wonen, werken en verblijven. BOLD past dan ook perfect bij ons!”

Het moment van de verhuizing is aangebroken; de eerste dag in het nieuwe kantoor van SDK Vastgoed. Het kantoor op bedrijventerrein De Hurk wordt ingeruild voor het gloednieuwe, zelf ontwikkelde kantoorgebouw BOLD in het bruisende Strijp-S. Een binnenstedelijke gebiedsontwikkeling in Eindhoven waar SDK Vastgoed reeds jaar en dag een grote rol vervult.

Practice what you preach

”Wij creëren met onze projecten en gebieden in Nederland leefomgevingen waar anderen hun dromen waar kunnen maken. Om deze plekken te kunnen creëren en leveren, moeten we onze eigen inspiratie en creativiteit ook ergens vandaan halen.” aldus Ferdinand Gremmen, directeur van SDK Vastgoed. Gehuisvest op de zevende verdieping, met uitzicht over de stad en de nog te ontwikkelen fase 4 op Strijp-S, bevindt SDK Vastgoed zich midden in een gebied waar de komende jaren nog ontzettend veel staat te gebeuren.

”BOLD gaat ons deze ruimte bieden. Hetgeen wij willen uitstralen in onze projecten en gebieden, willen we in zoveel mogelijk aspecten laten terugkomen, ook in ons eigen kantoor.” vertelt ontwikkelingsmanager Marij Ummels.

Dromen najagen

Naast SDK Vastgoed, nemen ook andere bedrijven hun intrek in dit kantoorgebouw. BOLD staat voor durven, uitdagingen aangaan, kansen grijpen en voorop durven lopen. ”Voor ons is BOLD geslaagd als de huurders verbinding met elkaar maken en hun wensen en dromen daadwerkelijk waar kunnen maken.” vertelt Marij Ummels. Collega Joep van Eijkeren vult aan: ”En als we dan toch mogen dromen, dan zou BOLD over 50 jaar nog steeds hét kantoorgebouw van Eindhoven zijn waar dezelfde energie leeft als nu.” Het project is gerealiseerd op de kop van het ‘eigen’ bruisende Strijp-S: de plek waar Eindhovense creativiteit en ambitie samenkomen. Hier vindt de verbinding plaats tussen entiteiten, volumes en mensen van verschillende schaal. Het rauwe en industriële randje van Strijp-S wordt gecombineerd met een gebouw waarin hoogwaardige architectuur, transparantie en openheid key zijn.

Ontwerp: M+R interior architecture bna bni | fotograaf Herman de Winter

Gebiedsontwikkeling met een uitzicht

Bij binnenkomst via de hoofdentree van het pand word je omarmd door de enorme hal. SDK Vastgoed zit op de bovenste verdieping. Vanuit onze lobby kijk je onder het genot van een lekker kopje koffie/thee uit over Strijp-S. In het interieur is er veel ruimte voor een aangenaam ontvangst van onze klanten en relaties.

”Tegelijkertijd biedt het nieuwe kantoor voor onze werknemers een fijne plek om te werken en elkaar te ontmoeten. Met uitzicht op Eindhoven, met de vele projecten die SDK Vastgoed ontwikkeld heeft, doet het ons telkens herinneren aan onze missie.” vertelt Ferdinand Gremmen.

Vertrouwd gebied

Het gebied Strijp-S, waar het nieuwe kantoor zich bevindt, is een stadswijk, geen monofunctionele kantoor- of industrielocatie. De grond hier is vruchtbaar; hier komen nieuwe initiatieven en duurzame experimenten tot groei én bloei. Op deze inspirerende plek krijgt de toekomst vorm, een logische stap dus om onszelf daar middenin te plaatsen.

Nieuwe adresgegevens: SDK Vastgoed – Philitelaan 73, 5617 AM Eindhoven, telefoonnummer 085-5600520.