GROENE LOPER - ARBERG

GROENE LOPER - ARBERG

Bosappartementen gelegen aan het Verliefd Laantje met uitzicht over golfbaan Overbrug.

GROENE LOPER - ARBERG

Comfort, toegankelijkheid en veiligheid hoog in het vaandel.

GROENE LOPER - BERLAER

GROENE LOPER - BERLAER

Uw eigen droomhuis bouwen!

GROENE LOPER - RUYSCHENBERG

GROENE LOPER - RUYSCHENBERG

De drie deelgebieden zijn vernoemd naar landheren die hun stempel drukten op Helmonds' geschiedenis: Berlaer, Ruyschenberg en Arberg.

GROENE LOPER

PROJECTEN

Informatie Terug naar boven

SDK Vastgoed heeft samen met haar zusterbedrijf Volker Wessels Vastgoed in het verleden deze prijsvraag gewonnen in Helmond. Vijf combinaties van partijen hebben in een competitie gestreden om de beste ontwikkelingsvisie. Onze combinatie werd door de uitschrijvers van de prijsvraag - de gemeente Helmond én het bedrijf Kappa van Dam (dat uitgeplaatst moest worden) - als winnend beoordeeld.

 

De locatie van De Groene Loper is gelegen aan de Zuid-Willemsvaart tegen de golfbaan Overbrug. Op deze gronden was eerder de houthandel van Clercx gevestigd alsmede de fabrieken van de kartonindustrie Kappa van Dam. De houthandel was al geruime tijd eerder verplaatst en in 2007 hebben wij de nieuwbouw van Kappa van Dam (thans Smurfit Kappa), een bedrijfscomplex van circa 32.00m2, opgeleverd en overgedragen.

Vanaf dat moment konden de (vrijgekomen) gronden gesaneerd en de gebouwen gesloopt worden.

 

Kijkt u op bij ‘In ontwikkeling'. Daar ziet u de gegevens over de eerste fase van De Groene Loper, plandeel Ruyschenberg.

 

lees meer