UPSTAIRS

UPSTAIRS

met collectieve daktuin op eerste verdieping

UPSTAIRS

past perfect in eigentijdse Paleiskwartier

UPSTAIRS

UPSTAIRS

upperclass wonen

UPSTAIRS

comfortabele en zeer diverse appartementen: van superefficiënte studio’s tot luxe penthouses

UPSTAIRS

UPSTAIRS

dichtbij het Centraal Station, op loopafstand van de binnenstad van ’s-Hertogenbosch

UPSTAIRS

mooie uitzichten op De Gement, de Hofvijver en de Paleisbrug

UPSTAIRS

UPSTAIRS

“Er hangt echt wel iets in de lucht."

UPSTAIRS

stoere uitstraling gecombineerd met warme sfeer

UPSTAIRS

UPSTAIRS

voorzien van complete keuken en badkamer, vloerverwarming en verkoeling, inpandige berging, extra berging in kelder plus gezamenlijke inpandige fietsenstalling, én minimaal één eigen parkeerplaats

UPSTAIRS

Eén, twee of drie slaapkamers..?

PROJECTEN

Informatie Terug naar boven

Wonen naast de Bossche Highline

 

UPSTAIRS is upperclass wonen, zoals u van een gebouw met zo'n naam mag verwachten. Met zijn gedraaide toren die een meter of twaalf uitkraagt en hoog in de lucht 'hangt' valt UPSTAIRS beslist op. En door de ideale ligging op de hoek van de Bordeslaan en Vijverlaan biedt UPSTAIRS mooie uitzichten op De Gement, de Hofvijver en de Paleisbrug.

 

In UPSTAIRS komen 63 comfortabele appartementen en ze zijn bijna allemaal verschillend. Van super efficiënte studio's van 47 m2 tot penthouses van 147 m2. Met een riant balkon, een fijne loggia of een zonnig terras. Wilt u een, twee of drie slaapkamers? Een open keuken of keuken liever apart, met kookeiland of zonder? UPSTAIRS heeft het allemaal. 

 

 

Alle appartementen zijn voorzien van een complete keuken en badkamer, vloerverwarming en verkoeling, een inpandige berging en een extra berging in de kelder, alsmede een gezamenlijke inpandige fietsenstalling. Ieder appartement heeft de beschikking over minimaal één eigen parkeerplaats.


Roofgarden

In de roofgarden genieten met een lekkere cappuccino in de ochtend of een zomerse dag afsluiten met een goed glas wijn. De collectieve daktuin op de eerste etage is een fijne plek om even buiten te relaxen en andere bewoners te ontmoeten.

 

Designed by Bosch
Een gedraaide toren die hoog boven de stoep een meter of twaalf uitkraagt en waar elke verdieping trapsgewijs verder uitspringt. Dat is het meest opvallende element van UPSTAIRS. Architect Geert Bosch van HilberinkBosch Architecten ontwierp een gebouw dat een stoere uitstraling combineert met een warme sfeer. "Er hangt straks echt wel iets in de lucht. Het wordt een markant, spannend en stoer gebouw. Ik heb UPSTAIRS zo ontworpen dat het geheel uit voorgevels bestaat. Door de ideale ligging op een hoek is het van alle kanten goed te zien. Zelfs van iets hoger af, als je op de Paleisbrug staat. Daarom heb ik ook overal voor hetzelfde materiaal gekozen. UPSTAIRS wordt vooral uit lichte bakstenen opgetrokken. Er worden verschillende formaten steen gebruikt en de horizontale betonranden krijgen een ribbelreliëf. Het ontwerp en de uitstraling van het gebouw passen perfect in het eigentijdse Paleiskwartier."

 

Projectinformatie

Ligging: stedelijk, aan de Paleisbrug in Paleiskwartier
Woningtypologieën: studio's + appartementen met een, twee of drie slaapkamers
Start verkoop: 8 mei 2018
Prijzen (v.o.n.): vanaf € 191.500,-

 

Betrokken partijen

Ontwikkelaar/opdrachtgever: BV Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier
Gedelegeerd ontwikkelaar: SDK Vastgoed BV
Architect: HilberinkBosch Architecten
Uitvoering: Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV
Stedenbouwkundige: BDP.Khandekar
Makelaar: Paleiskwartier Makelaars - 073-6124044

 

lees meer