PIONIERSPARK

PIONIERSPARK

Ruimte om talenten en kwaliteiten te ontplooien en exploiteren.

PIONIERSPARK

PIONIERSPARK

Ruimte om talenten en kwaliteiten te ontplooien en exploiteren.

PROJECTEN

Informatie Terug naar boven

Nog slechts twee kantoorlocaties* beschikbaar om uw ideeën op te realiseren!!

* gebouw 1 (rood) en gebouw 4 (oranje)

 

Binnenkort verrijst het Pionierspark op Science Park Eindhoven - Son (industrieterrein Ekkersrijt). Op deze moderne landmark zullen zich straks de slimste bedrijven gaan huisvesten op het gebied van technologie en design. Bedrijven die de voordelen zien van een indrukwekkende toplocatie tegen lage kosten. In deze moderne landmark, een toren van 70 meter en aansluitende units ontmoeten alle voordelen elkaar. En de slimste organisaties uit de regio herkennen die meteen.

 

Pionierspark krijgt een bijzondere architectonische uitstraling met veel duurzame elementen en energiebesparende voorzieningen. Met het oog op een beter milieu worden hier op innovatieve wijze alternatieve energiebronnen toegepast. Dit draagt niet alleen bij aan een beter milieu, maar resulteert tevens in lagere energiekosten.

 

Pionierspark

Het betreffen kantoorgebouwen variërend in grootte vanaf circa 2.500 m² tot circa 10.000 m² per gebouw. In totaal kunnen er drie tot vijf gebouwen worden ontwikkeld, elk met een geheel eigen uitstraling. De gebouwen zullen in verschillende hoogte-accenten worden gerealiseerd tot een maximale hoogte van 14 lagen. Alle gebouwen worden volgens een marktconform afwerkingniveau opgeleverd. In totaal wordt ruim 26.000 m2 bvo ontwikkeld.

 

Ontwerp uw eigen kantoor

U kunt als toekomstige gebruiker zelf de omvang en indeling van de kantoorruimtes bepalen, nog voor aanvang van de bouw. Met een specialistenteam van SDK Vastgoed bespreekt u de mogelijkheden, met uw specifieke organisatie als uitgangspunt. U wordt geadviseerd door deskundigen en kunt zo uw wensen kenbaar maken. Wensen die verder mogen gaan dan het gebruikelijke. Niet alleen bepaalt u zelf de indeling en massa van uw kantoorruimte, ook de gevel van het pand staat open voor eigen invulling. Een gevel die tot ver in de omtrek zichtbaar is.

 

Masterplan

In het masterplan Science Park Son zijn een aantal projecten geformuleerd met als doel de duurzaamheid en kwaliteit van het terrein te waarborgen. Op basis daarvan is er al een professioneel parkmanagement operationeel. Verder wordt het terrein als een van de eerste bedrijvenparken in Nederland voorzien van een open glasvezelnetwerk waarop elk bedrijf aangesloten kan worden. Onlangs is het terrein door het ministerie EZ aangewezen als pilot voor een beveiligingsproject en wordt het voorzien van een zeer geavanceerd intelligent bewakingssysteem.

 

Parkeervoorziening

De gebouwen beschikken ieder over een zeer ruime parkeernorm deels op maaiveld en deels in een parkeergarage. In de parkeergarage is plaats voor ruim 380 auto's.

 

Locatie

Het Science Park Son is direct gelegen aan het knooppunt A50/A58. Momenteel wordt een directe ontsluiting aan de A58 aangelegd. Het terrein krijgt daardoor een nog betere aansluiting en hogere attentiewaarde. Met buren als Philips, KPN, VolkerWessels, Vodafone etc. en diverse Europese hoofdkantoren van buitenlandse bedrijven heeft het gebied al een hoog science-gehalte. Door de gezamenlijke inspanning van Ondernemersvereniging Ekkersrijt, Stichting Parkmanagement, de gemeente Son en Breugel en het Industrieschap bij de uitvoering van het masterplan, zal de goede naam die het Science Park heeft, zowel nationaal als internationaal, in de toekomst verder verstrekt worden.

 

Contact

Geïnteresseerd? U kunt vrijblijvend contact opnemen met de betrokken makelaars voor meer informatie.

 

Projectinformatie

Ligging: Science Park, Son
Type: Kantoorgebouw
Start verkoop/verhuur: Nu in verkoop/verhuur
Prijzen: Op aanvraag bij onderstaande makelaars

 

Betrokken partijen

Ontwikkelaar: SDK Vastgoed
Uitvoering: N.t.b.
Architect: N.t.b.
Makelaars:

Colliers International: 040-2121110

 

Verschuuren & Schreppers Bedrijfmakelaars: 040-2111112

 

lees meer

Beeldmateriaal Terug naar boven

STUUR DOOR

 

Kent u iemand voor wie dit

project interessant is? Laat het

hem of haar weten.