GROENE LOPER - ARBERG

GROENE LOPER - ARBERG

Bosappartementen gelegen aan het Verliefd Laantje met uitzicht over golfbaan Overbrug.

GROENE LOPER - ARBERG

Comfort, toegankelijkheid en veiligheid hoog in het vaandel

PROJECTEN

Groene Loper - Arberg

Terug

 

Informatie

Plattegrond

Informatie Terug naar boven

Wonen in De Groene Loper is net zo veelzijdig als de natuur eromheen. Landelijk en onderscheidend wonen gaan volledig samen, op een van de mooiste locaties van Helmond.

De Groene Loper wordt gerealiseerd in een prachtig stukje natuur, gekenmerkt door natuurlijke watergangen, boompartijen en vele kleuren groen. De Groene Loper is exclusief wonen in een landelijke omgeving met moderne en stedelijke voorzieningen.

Het woningbouwplan De Groene Loper in Helmond werd verkregen via een competitie, uitgeschreven door de Gemeente Helmond. De Groene Loper is een samenwerkingsverband tussen SDK Vastgoed, Volker Wessels Vastgoed bv en de gemeente Helmond.

 

De Groene Loper bestaat uit 3 deelplannen: Ruyschenberg, Arberg en Berlaer.

 

Arberg

Arberg wordt ontsloten via de Aarle Rixtelseweg. Via een korte route door villapark Berlaer benadert u de verschillende woongebouwen, direct grenzend aan de fraaie golfbaan Overbrug.

 

De Bosappartementen zijn gelegen aan het Verliefd Laantje en kijken uit over de golfbaan Overbrug. Gefaseerd zullen in deze zone maximaal vijf individuele woongebouwen gerealiseerd worden. De architectuur refereert naar de chaletstijl uit de jaren dertig, zoals die ook in de omgeving van de Oranjebuurt is terug te vinden.

 

De Beekappartementen worden gerealiseerd in twee verschillende gebouwen aan de nieuwe Beek achter "Karelstein". De architectuur van deze gebouwen laat zich beschrijven in de termen modern en transparant.

 

Tussen de verschillende woongebouwen is ruimte voor groen en water.

 

Bij alle woningen staan comfort, toegankelijkheid en veiligheid hoog in het vaandel, evenals de optimale inspraak van de uiteindelijke bewoner(s) op de indeling en afwerking.

 

Project informatie  
Planning: In ontwikkeling
Woningtype: Appartementen en penthouses
Start verkoop: Ntb
Prijzen v.o.n.: Nog niet bekend

 

 

 

lees meer