PROJECTEN

Informatie Terug naar boven

Waterrijk

Waterrijk ligt in Meerhoven, de gloednieuwe wijk ten westen van Eindhoven die straks 12.000 bewoners zal tellen. Waterrijk ligt gunstig ten opzichte van het centrum van Veldhoven, het centrum van Meerhoven en het landschapspark Meerland. In Waterrijk verrijzen de komende jaren zo'n 1.400 woningen, waaronder deze uniek gelegen 24 Slimmer Financieren woningen. Deze woningen worden in opdracht van Trudo ontwikkeld.

 

Appeltuin

De stedelijke en landschappelijke kamers van Waterrijk zijn allemaal uniek. Omringd door waterpartijen en boomgaarden, in het bestaande groene landschap. Appeltuin biedt 24 woningen verdeeld over twee verschillende woningtypes: 8 patiowoningen en 16 twee- of driekappers. Beide woningtypes bieden een fraaie optionele uitbreiding in de vorm van een extra verdieping.

 

Architectuur

Appeltuin heeft een moderne, maar toch natuurlijke architectuur, zodat het perfect aansluit op de groene omgeving. Alle woningen zijn via een wandelpad door de verkeersvrije boomgaard ontsloten. Aan de andere zijde zijn de woningen door middel van informele achterpaden voor auto en fiets bereikbaar. Hier vindt men de eigen parkeerplaats(en).

 

Slimmer Financieren

Alle 24 woningen van Appeltuin worden door Trudo te koop aangeboden volgens het Slimmer Financieren principe. Slimmer Financieren® is gebaseerd op de Starters Renteregeling. Met 20% korting op de maandelijkse hypotheekrente zijn de maandelijkse hypotheeklasten aanzienlijk lager. De regeling maakt het mogelijk om aan het begin van je carriere, waarin je inkomen nog beperkt is, in te kunnen stappen in de koopwoningmarkt en zo aan je toekomst te bouwen. Slimmer Financieren® is de sleutel tot je eerste koophuis.

 

Meer informatie over Appeltuin en inschrijven kan op http://www.vbtgroep.nl/koopwoningen_detail.asp?HoofdID=8&menuID=9&ID=1173#Meer

 

 

Project informatie

Ligging:                 Groene, waterrijke omgeving
Woningtypen: 24 eengezinswoningen met eigen tuin en parkeergelegenheid
Start verkoop: 2e kwartaal 2009 
Prijzen v.o.n.:          € 236.000 tot € 285.000

 

Betrokken partijen

Opdrachtgever:

Trudo

Gedelegeerd ontwikkelaar:  SDK Vastgoed
Uitvoering: Van de Ven Bouw en ontwikkeling
Architect:

UArchitects

Makelaars: Trudo vb&t, 040-2696989

 

BRONNEN
STUUR DOOR

 

Kent u iemand voor wie dit

project interessant is? Laat het

hem of haar weten.