MOLENBROEKSE LOOP

MOLENBROEKSE LOOP

Wonen in een dorpse wijk, met de kwaliteit van nu.

MOLENBROEKSE LOOP

Een prachtige, groene dorpse woonomgeving met het centrum op slechts 1,5 km afstand.

MOLENBROEKSE LOOP

MOLENBROEKSE LOOP

Wonen in een dorpse wijk, met de kwaliteit van nu.

MOLENBROEKSE LOOP

Een prachtige, groene dorpse woonomgeving met het centrum op slechts 1,5 km afstand

PROJECTEN

Molenbroekse Loop - De Vliet - Tweekappers

Terug

 

Informatie

Foto's

Plattegrond

Informatie Terug naar boven

Aan de rand van het pittoreske Gemert is nieuwbouwplan de Molenbroekse Loop gerealiseerd. Molenbroekse Loop biedt voor iedereen een heerlijke woonomgeving. Ouderwets prettig wonen in een dorpse wijk, maar met de kwaliteit van nu: een prachtige, groene dorpse woonomgeving. 

 

Architectuur

De woningen zijn gerealiseerd onder een fraaie architectuur met een hoogwaardige, traditionele uitstraling. De woningen kenmerken zich door karakteristieke details en elementen zoals overstekken, spekbanden in de gevel en kozijnen met klassieke vakverdelingen. De woningen zijn opgetrokken uit baksteen in aardtinten, gecombineerd met wit gekeimd metselwerk en bedekt met een rustige antracietkleurige gebakken pan. De kappen zijn afwisselend langs, danwel dwars op de straat uitgewerkt, soms voorzien van doorgetrokken topgevels. Ook zijn er enkele schilddaken toegepast.

 

Duurzaam

Duurzaamheid is inmiddels een niet meer weg te denken begrip in de samenleving. Ook in de Molenbroekse Loop staat het hoog op de agenda. De woningen scoren standaard 10% beter EPC dan de huidige eisen voorschrijven. Dit resulteert voor u in lage energielasten en een beter is maar liefst 30% minder afval geproduceerd dan in een reguliere bouwproductie.

 

De woningen zijn voorzien van een gescheiden rioleringssysteem, dat wil zeggen dan het afvalwater is aangesloten op het gemeenteriool en dat het hemelwater via een kanalenstelsel naar de Molenbroekse Loop wordt afgevoerd.

 

Energiezuinig

De woningen zijn zowel op de begane grond als op de verdiepingen standaard voorzien van vloerverwarming; energiezuinig en comfortabel! Bovendien hebben bewoners dus geen last meer van die minder fraaie en bovenal ruimteverslindende radiatoren.

 

Keuzevrijheid in indeling

Deze ruime woningen van meer dan 510m3 liggen bijzonder fraai aan de groenste plekjes in de wijk. Ofwel grenzend aan de meanderende Molenbroekse Loop, ofwel aan de grote groene ruimte tussen Kattestart en Lieverman. Met de ruime achtertuin op het zuiden of westen is het heerlijk genieten in lente, zomer en herfst.

 

De woningen hebben drie slaapkamers op de verdieping, een ruime badkamer met ligbad, douche en wastafel en een apart toilet. De grote en praktische 2e verdieping biedt veel indelingsmogelijkheden, waaronder een 4e en eventueel 5e slaapkamer, werk- speel- of hobbyruimte en wellicht zelfs uw eigen sauna en solarium. Op uw eigen oprit is plaats voor twee auto's, en de garage biedt plaats aan uw fietsen, auto, tuingereedschap, skikoffer en wat u verder maar kwijt wilt.

 

Ontdek de omgeving

In de prachtige Gemertse landelijke omgeving zijn, naast goede winkelvoorzieningen, ook een peuterspeelzaal, basisscholen, middelbare school, kinderopvang, sportvoorzieningen, uitgaansgelegenheden, bos en natuur niet weg te denken.

 

Het centrum, met haar historische panden, ligt op slechts 1,5 km afstand. Daarnaast ligt het gunstig ten opzichte van verschillende grotere steden in de omgeving.

 

Project informatie

Ligging:

Landelijke omgeving

Woningtype:

2 twee-onder-een-kapwoningen

Start verkoop:            

Gerealiseerd

Prijzen v.o.n.:

Twee-onder-een-kap vanaf 292.000,-- euro v.o.n

 

Betrokken partijen

Ontwikkelaar:

SDK Vastgoed bv

Architect:

4D Architecten

Uitvoering:

Van Bergen Bouw en Ontwikkeling

Stedenbouwkundig

plan:

Gemeente Gemert-Bakel

Makelaar: Broekx Eijkemans Makelaars:
0492-363038
  Van den Berk & Kerkhof Makelaars:
0492-386600

 

lees meer