MOLENBROEKSE LOOP

PROJECTEN

Molenbroekse Loop - De Vliet - Starterswoningen

Terug

 

Informatie

Foto's

Plattegrond

Informatie Terug naar boven

Alle starterswoningen Molenbroekse Loop fase 2 verkocht!
Het deelproject ging september 2012 in verkoop en direct bleek veel belangstelling te zijn. Met 100% verkoop voordat gestart wordt met de bouw scoort het project uitstekend in deze markt. In april 2013 start Van Bergen met de graafwerkzaamheden. Alle woningen zijn eind 2013 opgeleverd.

Molenbroekse Loop
Aan de rand van het pittoreske Gemert wordt nieuwbouwplan de Molenbroekse Loop gerealiseerd. Molenbroekse Loop biedt voor iedereen een heerlijke woonomgeving. Het wordt ouderwets prettig wonen in een dorpse wijk, maar met de kwaliteit van nu. Molenbroekse Loop belooft een prachtige, groene dorpse woonomgeving te worden.

 

Architectuur

De woningen worden onder mooie traditionele architectuur gerealiseerd. Karakteristieke details en elementen zoals overstekken, spekbanden in het metselwerk en kozijnen met klassieke vakverdeling geven de woning een aangename uitstraling. Baksteen in aardtinten gecombineerd met wit gekeimd metselwerk en een rustige antraciete dakpan maken de woningen helemaal af. De 9 woningen Voorste Vliet, bestaande uit 7 tussenwoningen en 2 hoekwoningen, zijn gelegen in het misschien wel mooiste plekje binnen het project. Aan de voorzijde hebben ze uitzicht op het groen. De tuinen zijn zonnig gelegen op het westen. Voor de woningen zijn ruim voldoende parkeerplaatsen gelegen.

 

Energiezuinig

De woningen zijn zowel op de begane grond als op de verdiepingen standaard voorzien van vloerverwarming; energiezuinig en comfortabel! Bovendien hebt u dan geen last meer van die minder fraaie en bovenal ruimteverslindende radiatoren.

 

Ontdek de omgeving

In de prachtige Gemertse landelijke omgeving zijn, naast goede winkelvoorzieningen, ook een peuterspeelzaal, basisscholen, middelbare school, kinderopvang, sportvoorzieningen, uitgaansgelegenheden, bos en natuur niet weg te denken.

 

Het centrum, met haar historische panden, ligt op slechts 1,5 km afstand. Daarnaast ligt het gunstig ten opzichte van verschillende grotere steden in de omgeving.

 

Project informatie

Ligging:

Landelijke omgeving

Woningtype:

7 rij-(starters)woningen

  2 hoek-(starters)woningen

Opgeleverd:

2014

 

 

 

Betrokken partijen

Ontwikkelaar: SDK Vastgoed bv
Architect: 4D Architecten
Uitvoering: Van Bergen Bouw en Ontwikkeling
Stedenbouwkundig plan: Gemeente Gemert-Bakel

 

lees meer