MOLENBROEKSE LOOP

MOLENBROEKSE LOOP

Wonen in een dorpse wijk, met de kwaliteit van nu.

MOLENBROEKSE LOOP

Een prachtige, groene dorpse woonomgeving met het centrum op slechts 1,5km afstand.

MOLENBROEKSE LOOP

MOLENBROEKSE LOOP

Wonen in een dorpse wijk, met de kwaliteit van nu.

MOLENBROEKSE LOOP

Een prachtige, groene dorpse woonomgeving met het centrum op slechts 1,5 km afstand

PROJECTEN

Molenbroekse Loop - De Vliet - Rij- en hoekwoningen

Terug

 

Informatie

Foto's

Plattegrond

Informatie Terug naar boven

Aan de rand van het pittoreske Gemert wordt nieuwbouwplan de Molenbroekse Loop gerealiseerd. Molenbroekse Loop biedt voor iedereen een heerlijke woonomgeving. Het wordt ouderwets prettig wonen in een dorpse wijk, maar met de kwaliteit van nu. Molenbroekse Loop belooft een prachtige, groene dorpse woonomgeving te worden. De rij- en hoekwoningen zijn inmiddels allemaal verkocht!

 

Architectuur

De woningen worden gerealiseerd onder een fraaie architectuur met een hoogwaardige, traditionele uitstraling. De woningen kenmerken zich door karakteristieke details en elementen zoals overstekken, spekbanden in de gevel en kozijnen met klassieke vakverdelingen. De woningen zijn opgetrokken uit baksteen in aardtinten, gecombineerd met wit gekeimd metselwerk en bedekt met een rustige antracietkleurige gebakken pan. De kappen zijn afwisselend langs, danwel dwars op de straat uitgewerkt, soms voorzien van doorgetrokken topgevels. Ook zijn er enkele schilddaken toegepast.

 

Duurzaam

Duurzaamheid is inmiddels een niet meer weg te denken begrip in de samenleving. Ook in de Molenbroekse Loop staat het hoog op de agenda. De woningen in De Vliet scoren standaard 10% beter EPC dan de huidige eisen voorschrijven. Dit resulteert voor u in lage energielasten en een beter leefklimaat. In de woningen is louter en alleen FSC-gecertificeerd hout toegepast. Door het optimale en uitgekiende bouwproces is maar liefst 30% minder afval geproduceerd dan in een reguliere bouwproductie.

 

De woningen zijn voorzien van een gescheiden rioleringssysteem, dat wil zeggen dan het afvalwater is aangesloten op het gemeenteriool en dat het hemelwater via een kanalenstelsel naar de Molenbroekse Loop wordt afgevoerd.

 

Energiezuinig

De woningen worden zowel op de begane grond als op de verdiepingen standaard voorzien van vloerverwarming; energiezuinig en comfortabel! Bovendien hebt u dan geen last meer van die minder fraaie en bovenal ruimteverslindende radiatoren.

 

Indeling

De rij- en hoekwoningen in het plan kenmerken zich door een praktische indeling met ruime woonkamer en open keuken. Er is een ruime bergkast aanwezig. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers aanwezig, een badkamer met wastafel, douche, 2e toilet, daglicht en voldoende ruimte voor een ligbad. De woningen hebben een eigen achterom en zijn standaard voorzien van een berging. Daarnaast zijn er tal van uitbreidingsmogelijkheden, waaronder een dakkapel, uitbouw aan de achterzijde, dubbele tuindeuren etc.

 

Ontdek de omgeving

In de prachtige Gemertse landelijke omgeving zijn, naast goede winkelvoorzieningen, ook een peuterspeelzaal, basisscholen, middelbare school, kinderopvang, sportvoorzieningen, uitgaansgelegenheden, bos en natuur niet weg te denken.

 

Het centrum, met haar historische panden, ligt op slechts 1,5 km afstand. Daarnaast ligt het gunstig ten opzichte van verschillende grotere steden in de omgeving.

 

Project informatie

Ligging:

Landelijke omgeving

Woningtype:

9 rijwoningen

  4 hoekwoningen

Opgeleverd:

2013


Betrokken partijen

Ontwikkelaar:

SDK Vastgoed bv

Architect:

4D Architecten

Uitvoering:

Van Bergen Bouw en Ontwikkeling

Stedenbouwkundig

plan:

Gemeente Gemert-Bakel

 

lees meer