DE LIVIN'

DE LIVIN'

ijzersterk boegbeeld van het nieuwe wonen

DE LIVIN'

hip, verfrissend en ontworpen op basis van wensen van toekomstige bewoners

DE LIVIN'

DE LIVIN'

ijzersterk boegbeeld van het nieuwe wonen

DE LIVIN'

hip, verfrissend en ontworpen op basis van wensen van toekomstige bewoners

PROJECTEN

Informatie Terug naar boven

De Livin' is een van de spraakmakende woongebouwen in het Paleiskwartier te 's-Hertogenbosch, gerealiseerd in het hart van deze eigentijdse wijk. Qua uitstraling en karakter een ijzersterk boegbeeld van het nieuwe wonen. De Livin' is de optelsom van woonwensen en de ultieme behoefte van bewoners zelf.


Ruim leven is belangrijker dan groot wonen. Zorgeloos wonen zorgt dat je tijd hebt voor zaken die er toe doen. Relaties, vriendschap, studie, carrière, reizen, liefhebberijen. De Livin' is de plek waar je thuiskomt, een comfortabel appartement, kant-en-klaar en gesitueerd op één van de hotspots van Den Bosch: het Paleiskwartier.


De Livin' is zo flexibel als zijn bewoners. Van micro-loft tot dakappartement; een ideale basis om ruim te leven. De Livin' is het nieuwe wonen: hip, verfrissend en ontworpen op basis van wensen van bewoners. Livin' your life!

 

De 88 appartementen, in grootte variërend van 33m2 tot maximaal 75m2, zijn in het voorjaar van 2016 opgeleverd. SDK Vastgoed is gedelegeerd ontwikkelaar van BV Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier. Van De Ven Bouw & Ontwikkeling uit Tilburg realiseerde de appartementen. Beide bedrijven zijn dochterondernemingen van VolkerWessels.

 

Projectinformatie

Ligging: Paleiskwartier
Woningtype: microlofts en appartementen (33-75 m2 woonoppervlakte)
Opgeleverd: 2016

 

Betrokken partijen

Ontw. in opdracht van: BV Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier
Gedeleg. ontw.: SDK Vastgoed BV
Architect: de Architekte Cie Amsterdam
Uitvoering: Van de Ven bouw Tilburg
Stedenbouwkundige: BDP Khandekar

 

lees meer