BISSCHOP LINDANUSSINGEL ZUID - PATIOBUNGALOWS

op slechts een kleine steenworp van hartje centrum

BISSCHOP LINDANUSSINGEL ZUID - PATIOBUNGALOWS

volledig woonprogramma op de begane grond

BISSCHOP LINDANUSSINGEL ZUID - PATIOBUNGALOWS

BISSCHOP LINDANUSSINGEL ZUID - PATIOBUNGALOWS

volledig woonprogramma op de begane grond

BISSCHOP LINDANUSSINGEL ZUID - PATIOBUNGALOWS

gelegen aan de zuidzijde van Roerdelta

PROJECTEN

Lindanus Zuid - patiobungalows (fase 3)

Terug

 

Informatie

Foto

Plattegrond

Informatie Terug naar boven

Tien patiobungalows Lindanus Zuid
Aan de zuidelijke rand van het plangebied, gelegen tegenover de particuliere villa's aan de Burgemeester van Cuyckstraat zijn tien bungalows verrezen. Tien patiobungalows, met het volledige woonprogramma op de begane grond en extra ruimte op de verdieping. Rustig gelegen aan wegen die vrijwel uitsluitend voor bestemmingsverkeer dienst doen.

 

Alles dichtbij
Op slechts een steenworp afstand van het centrum en van de Maas. De wandel- en fietsroute over de Roer, met haar vistrap en over Brug Klein Hellegat, brengt je naar de binnenstad, het park of... Wat wordt het vandaag?

 

Met oog voor de toekomst
In deelplan Lindanus Zuid zijn tien bungalows gerealiseerd, die toekomstgericht wonen een nieuwe dimensie geven. Deze woningen kenmerken zich door de grote indelingsvrijheid, geheel aan te passen naar eigen woonwensen. Geen één of twee slaapkamers op de begane grond of tweede badkamer op de verdieping; u vraagt, wij bieden.

 

Vloerverwarming zorgt voor een behaaglijk en comfortabel klimaat en zorgt ervoor dat de vaak minder fraaie en ruimtebeperkende radiatoren verleden tijd zijn. Luxe sanitair, een ruimte stelpost voor de keuken en stompe binnendeuren zonder bovenlichten completteren het geheel. De eigentijdse baksteenarchitectuur en een speels daklandschap kenmerken de geschakelde woningen. De privacybiedende patiotuinen zijn ruim, hebben elk een eigen achterom en zijn onderling gescheiden door gemetselde muren of hekwerken met haagbegroeiing.

 

Alles gelijkvloers
De woningen beschikken over alle gemakken die aan een gelijkvloerse woning gesteld mogen worden. Alle voorzieningen zijn aanwezig op de begane grond. Kavels 1 t/m 3 hebben een inpandige berging aan de voorzijde van de woning, direct bereikbaar vanuit buiten en vanuit de keuken, en daarmee ook uitermate geschikt als bijkeuken. De kavels 4 t/m 10 hebben een aparte berging in de achtertuin. De trapopgang en het gastentoilet zijn in de entree gelegen.

 

De leefruimte bestaat uit een woonkamergedeelte met toegang tot de tuin en de open keuken. Via een tussenportaal is er directe toegang tot de praktische berging met aansluiting voor de wasapparatuur. Aansluitend vindt u de hoofdslaapkamer, die direct toegang heeft tot een complete badkamer. De achtertuin heeft een eigen achterom en is direct bereikbaar vanuit de woonkamer en vanuit de hoofdslaapkamer. Op de eerste verdieping is een extra slaapkamer, bergruimte en techniekruimte aanwezig. Ook is hier een tweede badkamer en nóg een extra slaapkamer mogelijk.

 

Projectinformatie

Ligging:

stedelijk

Woningtype: patiobungalows
Start verkoop: juni 2017
Prijzen: alle bungalows zijn inmiddels verkocht

 

Betrokken partijen

Opdrachtgever/ontwikkelaar: SDK Vastgoed
Architect: Molenaar & Co
Uitvoering: Aannemersbedrijf Jongen-Meulen bv
Stedenbouwkundige: Palmbout Urban Landscapes
Makelaar: Jack Frenken makelaars: 0475-335225

 

lees meer

NIEUWS
STUUR DOOR

 

Kent u iemand voor wie dit

project interessant is? Laat het

hem of haar weten.