HET HOF

HET HOF

drie deels gekoppelde gebouwen rondom een binnenhof

HET HOF

aantrekkelijk gelegen aan de Hofvijver, met een uitzicht over de Gement

HET HOF

HET HOF

dichtbij het Centraal Station, op loopafstand van de binnenstad van ’s-Hertogenbosch

HET HOF

266 appartementen en 1.500 m2 commerciële ruimten

PROJECTEN

Informatie Terug naar boven

Het Hof is gelegen aan de Hofvijver, tussen het Residentieplein en het Hofplein en bestaat uit 266 appartementen, variërend van tweekamer appartementen tot ruime penthouses. HET HOF biedt 42 koopappartementen verdeeld over zeven woningtypen, variërend in woonoppervlakte van 66 tot 106 m2 en twee penthouses vanaf 180 m2. Alle appartementen zijn voorzien van een complete keuken, een badkamer en vloerverwarming. Tot slot heeft elk appartement een ruime berging in de stallinggarage én een royaal balkon. Prinsheerlijk wonen op een plek met karakter.

 

Het Paleiskwartier straalt grandeur uit. Dat dankt deze nieuwe parel van 's-Hertogenbosch aan de opvallende en tijdloze architectuur die dan ook alle ruimte krijgt. De buitenruimtes vangen de zon. De ramen zijn ogen op de stad. Binnen hoort bij buiten en buiten hoort bij binnen. Spraakmakende ontwerpen, gedurfde combinaties en de verrassende ideeën van architecten, planologen en kunstenaars. Zij vormen de solide basis van deze wijk. Bovendien is in het Paleiskwartier ook van alles te beleven. Bijzondere lunchrooms en restaurants zijn er genoeg.

 

Dat maakt van Paleiskwartier een wijk van nu en de toekomst. Door de veelzijdigheid van de architectuur en type appartementen voelt iedereen zich thuis in het Paleiskwartier. Van geboren Bosschenaar tot expat. Van starter tot doorstromer.

 

Projectinformatie

Ligging: stedelijk, in het moderne nieuwe centrum
van 's-Hertogenbosch
Woningtypologieën: variërend aanbod; van 60 tot ruim 200m2

 

Betrokken partijen

Ontwikkelaar/opdrachtgever: BV Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier
Gedelegeerd ontwikkelaar: SDK Vastgoed BV
Architect: LEVS architecten
Uitvoering: de Bonth van Hulten
Van de Ven Bouw & Ontwikkeling
Stedenbouwkundige: BDP/Shyam Khandekar

 

lees meer