30 april 2019

Transformatie plan-t terrein in volle gang

Nu ligt één van de mooiste bouwplaatsen van Tilburg en omgeving er nog rustig bij, maar de komende weken zal het terrein voor het kantoorgebouw Plan-t aanzienlijke transformeren.

Aannemer Van de Ven Bouw- en Ontwikkeling start deze week met het frezen van de benodigde drainage voor de ontgraving van de parkeerkelder, waarna gestart zal worden met het slaan van de paalfundering die het aanzicht van de nu nog strakke bouwplaats in een ‘maanlandschap’ zal transformeren.

Over Plan-t

Plan-t, een ontwikkeling van VolkerWessels onderneming SDK Vastgoed, wordt de hotspot voor ondernemend Tilburg in het hart van de Spoorzone. Het bijzondere gebouw, vernoemd naar een tot de verbeelding sprekend treinstel uit de jaren 60, telt zeven verdiepingen en biedt in totaal circa 10.000 vierkante meter kantoorruimte op een commerciële plint.

Naast een inspirerende werkomgeving biedt het gebouw veel gemeenschappelijke faciliteiten zoals de ondergrondse parkeergarage, centrale receptie, hoogwaardige horeca, een ‘chillruimte’ en diverse vergader- en presentatieruimten.

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven van de bouwvoortgang? Volg Plan-t op Facebook en LinkedIn of kijk op de projectwebsite www.plan-t.nl.