GROENE LOPER - RUYSCHENBERG

GROENE LOPER - RUYSCHENBERG

Prima bereikbaar, met alle stedelijke voorzieningen om de hoek.

GROENE LOPER - RUYSCHENBERG

GROENE LOPER - RUYSCHENBERG

De drie deelgebieden zijn vernoemd naar landheren die hun stempel drukten op Helmonds' geschiedenis: Berlaer, Ruyschenberg en Arberg.

GROENE LOPER - RUYSCHENBERG

GROENE LOPER - RUYSCHENBERG

Prima beriekbaar met alle stedelijke voorzieningen om de hoek.

NIEUWS

05-09-2016Terug

Ruyschenberg voltooid!

 

Persbericht

Foto

Persbericht Terug naar boven

Op 12 augustus jongstleden zijn de laatste vier woningen van Ruyschenberg, een deelplan van De Groene Loper in Helmond, opgeleverd. Hiermee zijn alle 116 woningen voltooid.

 

In 2010 ging de eerste fase van Ruyschenberg in verkoop. Ondanks de crisis op de woningmarkt is het project succesvol verlopen, mede door de goede locatie en het brede scala aan woningtypen; rij- en patiowoningen, tweekappers en semi-bungalows. Het hele deelplan is uiteindelijk in vier fases gerealiseerd.

 

De Groene Loper
De Groene loper is een prachtig Helmonds project waar volop ontwikkeld wordt. Zo is het project Villa Spaendonck nu in verkoop; zeer luxe appartementen nabij de golfbaan, waarvan de bouw naar verwachting dit najaar zal starten. Van dit deelplan zijn nog drie appartementen beschikbaar. Er zijn ook diverse bouwkavels te koop. Daarnaast wordt momenteel hard gewerkt aan toekomstige projectontwikkelingen binnen De Groene Loper.

 

De Groene Loper is een initiatief van SDK Vastgoed bv, VolkerWessels Vastgoed bv en gemeente Helmond.